GOTOVO JE

LJUBAVNI KRAH MARINE I ŽORŽA IZ BIG BROTHERA 'Pa što ću ja s njom u Istanbulu? Ona nosi neke revije, a ja da se molim da me netko bombom ne raznese?!'

 Instagram

Romano Obilinović i Marina Raguž, sudionici prošlogodišnje verzije hrvatskog Big Brothera gdje su se i zaljubili, prekinuli su vezu, piše 24 sata.

- Nije bilo svađe, jednostavno je, ona je željela nastaviti s poslom, navodno nosi neke revije u Istanbulu. Ja se nisam vidio u toj priči. Što ću ja u Istanbulu? Ona će na revije i partyje, a ja ću sjediti u kafiću, čekati je i moliti Boga da me netko bombom ne raznese - objasnio je bivši nogometaš razloge prekida njihove veze.

Iako je Marina za vrijeme boravka u Big Brother kući imala zaručnika, osjećaje prema Romanu u jednom trenutku više nije mogla skrivati pa je par vezu nastavio i nakon završetka showa.

No, iako su ljeto proveli kod njega u Splitu i nisu se odvajali jedno od drugoga, njihovoj je ljubavi ipak došao kraj.

Prije nego što su prekinuli, Marina i Romano zajedno su se pojavili i u spotu za pjesmu 'Prava ljubav' klape Trogirski Kanti.

Prema fotografijama koje Marina objavljuje na Instagramu, vidljivo je da u Istanbulu nosi revije, snimanja kampanje, ali i uživa.

Screenshot Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:54