U BIG BROTHERU ZABAVA

Marina: ‘Ajde, daj da ti ga izmjerimo!’ Romano: ‘Izmjerila je ona to već, samo laže’

 Screenshot / RTL

Pripreme za vjenčanje u kući Velikog brata u punom su jeku. Ines i Fabio, koji su potvrdili da se žele vjenčati, u ispovjedaonici su dobili kalupe za mjerenje veličine vjenčanog prstenja, piše RTL.

‘To su ključevi za nešto’, rekao je Fabio dok je Ines zbunjeno promatrala i rekla kako takvo nešto vidi prvi puta u životu. Kako nisu nikako mogli otkriti o čemu se radi pa su nagađali da je možda riječ o odvijaču, Veliki brat im je odlučio pomoći.

‘Što je najveće što sada slijedi u vašem životu’, pitao ih je. Tad im je sinulo! ‘Pa ovo je mjerna jedinica za prste za prstenje’, Fabio nije znao kako se izraziti, a Ines se oduševila.

Potom su kalupe za prstenje odnijeli u dvorište kako bi na miru uzeli mjere i ponudili su Marini da izmjeri Romanu veličinu prstena.

‘Ajde da ti ga izmjerimo’, rekla je kroz smijeh Marina i dodala: ‘Devetnaestica. Nisi loš. Ajde daj sada da ti ga izmjerimo’, rekla je Marina aludirajući na neke druge mjere, a ne one od prstena.

‘Izmjerila je ona to već, samo laže’, dobacio je Romano, a njegova velika simpatija je prokomentirala: ‘Znam ja već pravu mjeru, samo ne smijem pokazati.’

Večer prije pak postalo je jasno da bi zaljubljeni Žorž dao sve za svoju Marinu te će je na sve moguće načine pokušati pridobiti i zadržati, no ona još uvijek razmišlja o Saši i nosi njegov prsten, piše RTL.

Slatkorječivi Splićanin nekoliko je minuta bez prestanka pričao svojoj plavuši što je sve čeka ako se odluči skinuti prsten koji joj više ne treba jer tko zna hoće li je Saša čekati kada izađe iz BB kuće.

‘Bit ćeš moja cijeli život i neću biti puno ljubomoran, moraš mi vjerovati. Bit će nam lijepo, kupat ćemo se, maziti, šetati po rivi, ići ćemo na Hvar’, nabrajao je Splićanin, a Zagrepčanka mu je nakon svega uputila samo jednu rečenicu: ‘Nemoj više pričati ništa!’

Izgleda da ni sama nije svjesna u kakvu situaciju se dovela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:39