EMOTIVNO U BIG BROTHERU

Marina konačno otkrila svoje osjećaje Romanu: 'Slušaj, da ti nešto kažem...'

 Screenshot / RTL

Big Brother je ove godine doista podmukao. Prvo je ponudio četvrt milijuna kuna Ines i Fabiju da se vjenčaju u kući, potom je istu ponudu iznio Marini i Romanu, a onda je u tajnosti Marini ponudio 50.000 kuna ako se NE uda za Romana.

Cijela zavrzlama rezultirala je ozbiljnim razgovorima, dogovorima i emotivnim ispadima. No, donijela je i dugo očekivanu iskrenost.

Marina je tako Romanu otkrila da prije svega ipak želi popričati sa svojim zaručnikom Sašom, piše RTL. No, ona još uvijek ne zna da je njezin zaručnik zapravo bivši i da je u više navrata rekao da nema šanse da ostanu zajedno kad Marina izađe iz kuće.

‘Slušaj, da ti nešto kažem. Da mogu dobiti razgovor s njim i sve raspraviti… Ne želim ispasti kuja. To nikada nisam bila i ne mogu biti. Koliko god ja imala osjećaje prema tebi, ne mogu prema nekome biti takva. Želim mu samo u lice sve reći’, rekla je Marina Romanu.

On je, naravno, bio vrlo razuman iako s bocom pive u ruci: ‘Pitaj Big Brothera ako ti dopusti to. Briga mene za pare. Ja bih se s tobom oženio i bez para.’

‘Teško mi je jer je on čovjek koji je napravio jako puno za mene’, dodala je Marina govoreći o Saši.

Roman joj je još jednom potvrdio da bi se on svakako vjenčao s njom, no konačnu odluku prepušta njoj.

Kada su izašli među ostale stanare u dvorište, Jurica je prvo pitao Marinu bi li mogla živjeti u Splitu na što je Marina odgovorila: ‘Ja baš volim Zagreb, ali kada bih imala razloga, prilagodila bih se bilo gdje.’

Video razgovora možete pogledati na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:58