ISPOVIJEST NA FACEBOOKU

NAPALI JE NAKON 'SUPERTALENTA', A ONA IM JEDNOM OBJAVOM ZAČEPILA USTA 'Svašta sam prošla, manipulirali su sa mnom... Ovo je veliki šok za mene'

 
 NovaTV / Promo

Kad je Antonia Dora Pleško sinoć zapjevala u Supertalentu, premda nije bila prijavljena kao natjecateljica, u studiju je zavladalo oduševljenje njenim anđeoskim glasom, a jedna od članica žirija, Maja Šuput, odmah je stisnula ‘zlatni gumb’ kojim izvođač dobiva automatski prolaz u polufinale natjecanja. Da to nije učinila Maja, učinila bi Martina Tomičić, kako je sama rekla komentirajući nastup.

I premda su se u studiju izmjenjivale suze i smijeh, a gledatelji su nagradili Antoniju velikim pljeskom, čini se da nisu svi bili zadovoljni. Na službenoj stranici showa na Facebooku bilo je onih koji su posumnjali u legitimnost natjecanja te optužili produkciju da se radi o ‘namještaljki’.

‘Cura se već izlajala da je dogovorena njena pobjeda! Bravo bravo’, ‘Jadno i žalosno, kad nije talentirana da od svog talenta i napravi nešto u životu, da napravi karijeru, već se ne miče s mrtve točke, potucajući se po ovakvim natjecateljskim emisijama’ i ‘Kakav fejk pa ovo je strašno’, samo su neki od komentara.

Međutim, Antonia nije dugo šutjela pa je na svom profilu na Facebooku objasnila sve u vezi vjerojatno jedne od najsretnijih večeri u njezinom životu. No, pritom je otkrila i neke mračne trenutke koje je proživjela, kao i činjenicu da joj je ljubav njenog života uvelike pomogla proći to teško razdoblje.

‘Za početak tila bi se svima zahvalit na predivnim porukama podrške...ne znam šta se dogodilo tamo gore i još toga nisam svjesna. Sve je krenilo nabolje kad sam upoznala tu jednu osobu koja je otvorila moju emotivnu špinu i koju kad sam upoznala i dala ruku i vidila prvi put u životu su mi suze krenile i prostrujala neka nestvarna vanzemaljska energija. Njegovo ime je Joshua Alamu. Vokalni trener iz Londona koji mi je samo trebao pokazati vokalne tehnike. Nakon tih satova samo mi je rekao: ‘Ti si čudo i ne znaš šta se veliko u tvom životu može dogoditi za dva dana.' Točno za dva dana dogodilo se ovo. Dok Maja nije stisnula taj zlatni gumb, ja sam mislila da je riječ o show programu, a kad su ti zlatni konfeti padali po meni samo sam pogledala gore i u sebi rekla: ‘Joshua, hvala ti na svemu.’

Svi u životu imamo svoje faze pa tako i ja. Prije dvije godine kada me jedan show psihički uništio prolazila sam kroz svašta. Upala sam u krivo društvo, slušala glazbu u kojoj me nitko nije moga zamislit, pa ni ja sama sebe. Svoje slike sam obrađivala tako da se uklopim u te ljude koji su manipulirali sa mnom. Naravno da svi gledaju ono šta je samo medijski izloženo, a ne i priču iza toga svega.

Jako mi je bilo teško i bila sam duboko nesretna. Možda se sve to trebalo dogoditi da upoznam ljubav svog života koji me bez ikakvog pokušavanja prominio i vratio onu staru Antoniu Doru. Ovo sve šta se dogodilo je jedan veliki šok za mene. Kad se cijeli život trudiš, radiš kao konj da ti se ostvari ono najljepše i kad su ti sva vrata pred nosom zatvorena. Pjevaš u svojoj sobi di su ti plišane igračke publika. Možda se sve ovo trebalo dogoditi.

Hvala vam na svemu, hvala mojim prijateljima, obitelji i ljudima koji su sve ovo shvatili, a i onima koji nisu i vjerojatno komentiraju: ‘Evo opet ove, naporna je više.’ Hvala vam na svakoj pohvali i svakoj kritici. Ovo sam prava ja, bez pretvaranja, namještanja. Volim vas i idemo dalje.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 00:43