NOVI TV SHOW

ONI SU ZGODNI, ŠARMANTNI, NAOČITI I TRAŽE SRODNU DUŠU Ali blagoslov za vezu prvo mora dati njihova majka, kakvu djevojku žele za svoje sinove?

 Promo Nova TV

Nova TV priprema novi show 'Ženim sina?' koji je oduševio gledatelje diljem svijeta, a u kojemu kandidati u potrazi za srodnom dušom, uz pomoć svojih majki, imaju priliku pronaći idealnu životnu partnericu.

Idealnu snahu tražit će Adnan i majka Merima Avdić iz Rijeke, Elvis i majka Elanoris Vaupotić iz Splita te Marko i majka Ana Sandalić s otoka Raba.

- Moj Adnan je fin dečko, romantičar, prošao je pola svijeta - ovako majka Merima hvali 30-godišnjeg Adnana. Riječanin trenutačno radi kao kuhar, a s obzirom da je bio i brodomonter, često je izbivao iz kuće pa nije mogao uspostaviti stabilnu vezu. Od djevojke očekuje da bude iskrena i ozbiljna, a izgled mu nije bitan sve dok je djevojka, napominje, dobra srca.

Promo Nova TV

Po zanimanju fotograf, a po pozivu mađioničar - animator za djecu, 20-godišnji Elvis od partnerice traži da je pozitivna, razumna, spontana, otvorena i kreativna, a savršeni trenutak sa svojom budućom odabranicom vidi uz romantičan zalazak sunca na pješčanoj plaži.

- Moj sin je maštovit, kreativan i živi u svom svijetu. Jesi li ti njegov as iz rukava - pita majka Elanoris.

Promo Nova TV

Da svaka majka jednu želju ima - oženiti svoga sina, otkrila je i Ana Sandalić, majka 38-godišnjeg Marka. Svestrani Rabljanin konzultant je za naftnu industriju, vlasnik vrlo popularnog kluba, a osim što se bavi iznajmljivanjem apartmana, nezavisni je političar te često drži organizacijsku palicu brojnih događanja na Rabu. Ne zanimaju ga površne veze, već traži iskrenu emociju. Bitno mu je da uspije fascinirati djevojke, a za prvi spoj potrudio bi se da mu partnerica doživi nešto što nikad prije nije.

Promo Nova TV

Adnan, Elvis i Marko, baš kao i njihove majke, samo su neki od kandidata koji spremno čekaju novu životnu avanturu, a sve djevojke koje su u potrazi za srodnom dušom, još se stignu prijaviti na broj 060 801 802 (poziv fiks. 3,75kn, poziv mob 5,05kn) ili na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:32