TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!

'OVO JE DJEČJI VRTIĆ! NEĆU VAM DATI NI BOD, MA NAPISAT ĆU NULU!' Tin uprskao tuđe jelo pa htio svaliti krivnju na drugoga, žiri poludio od bijesa...

 Promo RTL

U ponedjeljak navečer u moru osrednjih ocjena slavili su natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' koji se dosad nisu baš iskazali - Ani i Tinu te Moreni i Nini na kuhačama strogog žirija osmjehnule su se osmice!

Promo RTL

Međutim, Tina su ukorili i zbog katastrofalne pogreške kod pripremanja tuđeg jela.

U najnovijem nastavku RTL-ova gastro showa natjecatelji su pripremali jednostavna jela za ručak, takozvane gablece, ali po principu novog zadatka - kuhaš svoje jelo, a kad voditeljica Doris Pinčić Rogoznica zazviždi, seliš se na tuđu radnu jedinicu i nastavljaš s kuhanjem tuđega.

Promo RTL

Tin i Ana napravili su dobru pripremu svojih faširanaca s krpicama sa zeljem, pa drugi natjecatelji nisu imali problema nastaviti kuhati njihovo jelo, koje je žiri ocijenilo s visoka 23 boda.

Međutim, Tin je uspio napraviti kiks kod Sanje i Željka.

Prekratko je pržio pohanu piletinu na ulju, a Sanja i Željko pred žiri su donijeli sirovo meso koje je Željku Klemenčić, Tomislava Špičeka i Ivana Pažanina izbacilo iz takta.

I dok je Pažanin kazao kako nema što komentirati i da se dogodila katastrofalna pogreška jer jelo nije bilo zgotovljeno kako treba, Željku je šokirala činjenica do koje je mjere piletina bila sirova.

- To nije bilo krvavo samo uz kosti, nego je poh bio ispečen, a meso je potpuno sirovo iznutra - rekla je članica žirija.

Tin je priznao da je on pekao to meso, no također je tvrdio kako mu je upravo Sanja rekla kad ga treba maknuti s tave.

Na njegovu ispriku Špiček je odmahnuo rukom i komentirao: 'Dječji vrtić!'.

Promo RTL

- Fala vam, Sanja i Željko... Možete ove tanjure odnijeti Tinu da ih vidi. A ovo vam ne možemo ocijeniti. Ja bih nulu dao, to ne treba ocjenjivati. Neću dati niti bod - kazao je Špiček. Nulu na kuhači ispisao je i Pažanin.

Nina i Morena također su dobile 23 boda. Žiri je bio zadovoljan njihovim gulašem od lignji, dok su Moira i Zdravko dobili 23 boda za svoju musaku i grčku salatu.

Jesu li natjecatelji ovim odličnim ocjenama dobili vjetar u leđa, doznat ćemo sutra u novoj epizodi 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:43