BB LJUBAV

Romana potpuno slomile emocije: 'Ne mogu se pomiriti da te nema, ne mogu zamisliti da nisi tu'

 Screenshot / RTL

Nestvarna događanja u Big Brother kući najviše pogađaju Marinu i Romana, odnosno njihov prilično kompliciran odnos. Marina je odbila bračnu ponudu za 250.000 kuna, a odavši Splićaninu tajnu ponudu koju je dobila samo ona, izgubila je i 50.000 kuna da se NE uda za njega. S druge strane Romano je u ispovjedaonici otkrio malo previše i Velikom bratu i gledateljima, za što je dobio četiri pive, ali i špotanciju od Marine.

Romano zna da se iskrenost uvijek cijeni i da u BB kući nema mjesta za skrivanje pa je svojoj dragoj otkrio koja ga nagrada čeka jer je Big Brotheru priznao njihovu javnu tajnu, piše RTL.

Marina nije bila pretjerano sretna, no bilo joj je drago što joj je priznao, ali ga je i naučila koju o vođenju razgovora: ‘Ako ti netko nešto priča, onda slušaj i pokušaj razumjeti što ti govore. Ako sam nešto krenula pričati, onda me pusti da završim, ne sada nego svaki put’, rekla mu je i dovela ga u red.

Romana su pak pod plahtama svladale emocije pa je drhtavim glasom Marini objašnjavao kako ne može zamisliti život bez nje.

‘Ne mogu se pomiriti da te nema. Ne mogu zamisliti da nisi tu i kad izađemo iz kuće isto. Kunem ti se! Previše sam te zavolio, baš previše. Volim te najviše na svijetu’, šaputao je zaljubljeni Splićanin.

Marina je samo šutjela, slušala njegove izljeve ljubavi, uživala u njegovim poljupcima i nježnim dodirima, donosi RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:40