BIG BROTHER

ROMANO I MARINA ZAPREPAŠTENI 'To što Fabio radi Maciniću ja ne bih nikada ni Messiju!'

Očito je tanka granica između razgovora o drugim ljudima i tračanja jer su Rina i Marina opet krenule u 'razgovor' o Ines i Fabiju, a Romano se, naravno, uključio
 Screenshot / RTL

'Ja se Messiju ne bih ulizivao, a Fabio se ulizuje Alenu', potužio se Romano Marini. Čini se kako je Alenova i Fabijeva svađa u petak duboko uzdrmala Kuću Velikog brata i da bura još uvijek ne jenjava.

Marina smatra da se Fabio od prvog dana ulizuje Alenu i nije joj jasno zašto ga je ovaj u petak nominirao. Romano je se složio s Marinom rekavši da mu Riječanin nije jasan.

Romano je međutim tom izmjenom s Marinom čini se sam sebi skočio u usta.

Naime, Romano je nešto ranije taj dan Rini i Marini priznao kako u životu nije nikoga tračao - jedino uz njih dvije ponekad. 'Ali to nije tračanje, to je razgovor!', rekla je Marina, nesvjesno braneći i sebe i Romana.

Očito je tanka granica između razgovora o drugim ljudima i tračanja jer su Rina i Marina opet krenule u 'razgovor' o Ines i Fabiju, a Romano se, naravno, uključio.

'Ona trči da se može onda opet nažderati. Koliko ona pojede, gdje joj to sve stane? Nikad u životu nisam vidio da žena toliko može pojesti!', prokomentirao je Romano.

Razgovor ili trač? Procijenite sami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:00