ISKRE FRCAJU

SVE OPIPLJIVIJA SEKSUALNA NAPETOST U AGROREALITYJU Kandidati jedva skrivaju kemiju, ljube se i miluju: 'Namazao sam je, ali htjela je nešto više...'

U novoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' kandidati i farmeri prepustili su se romantičnim trenucima, a neki su za svoj ljubavni sastanak morali otići čak do druge države.

Tako je Dražen došao u Split kod Mirjane, koja je odmah primijetila da je smršavio. nakon kratkog razgovora rekao joj je da ima iznenađenje za nju te da ju vodi na utakmicu Hajduka, a ona nije skrivala koliko ju je iznenadio. Mirjana mu je zauzvrat obećala da će ga povesti u obilazak Splita.

Mirjana i Dražen zauzeli su strateška mjesta na poljudskoj tribini, a Dražen zbog nje nije otišao na sjever.

RTL

- Bilo mi ga je čak malo i žao jer sam vidjela da želi biti na sjeveru sa svojima - rekla je Mirjana koja je zdušno bodrila hajdukovce koji su igrali protiv Slaven Belupa te mu otkrila da je šivala dresove za nogometaše, što je Dražena još više razveselilo.

U termama 'Jezerčica' Dino i Denita uživali su u finskoj sauni. Denita je otkrila da joj je Dino jako drag, dok je Dino diplomatski odgovorio da je njihova veza za sada prijateljska, no možda se s vremenom razvije u nešto više. I Denita se kasnije ipak složila s njim.

Za to vrijeme Tin i Sandra su u termama otišli na masažu. Sandru je zanimalo mislili li Tin da je dobro odlučila što je njega ostavila na farmi.

- Mislim da bolje nisi mogla - kratko joj je odgovorio.

Sandra je poslije komentirala svog odabranika.

RTL

- Ja i dalje stojim kod svog mišljenja. Tin je zgodan dečko i užasno je simpatičan, a kako vrijeme ide, čini mi se da neću požaliti - iskrena je bila Sandra.

Mario i Josipa odlučili su vikend provesti uz more, sunčajući se.

- Ne znam je l' se Josipa još nije dovoljno zaljubila u mene ili samo želi biti hladna kako bih se ja što više trudio oko nje. Takve cure ja baš i volim, koje traže pažnju dečka - otkrio je Mario.

Josipa ga je zamolila da joj namaže leđa, a Mario je jedva dočekao sjesti uz nju kako bi je namazao.

- Josipi nikad dovoljno pažnje. Bila je namazana po cijelom tijelu, ali je ipak tražila da je još namažem, pa je pala i masaža - objasnio je Mario.

Alojz je, pak, Snježanu odveo u Safari park na Brijunima.

- Nisam znala da to postoji i prvi put sam sad bila u njemu - otkrila je Snješka.

- Vidi brijunski purani, vidi konji u pidžami - šalio se Alojz pokazujući Snježani životinje u parku.

Kavalir Stanko drži do detalja, naročito kad je Ljubica u pitanju. U šetnji Varaždinom susreo je prijatelja koji pjeva u folkloru kao i on. Prijatelj ih je obukao u nošnje koje inače nose mladenci, što je posebno razveselilo Ljubicu, a na kraju su i zaplesali.

Na zajedničkoj večeri Tin, Sandra, Dino i Denita propitkivali su jedni druge o svojim odlukama, a u jednom trenutku Dino je odlučio poljubiti Denitu, što je ona, iako su oboje rekli da su prijatelji, odmah prihvatila i uzvratila mu poljubac.

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:36