SAMO NEBO ZNA

U SADAŠNJOSTI SU KLIKNULI NA PRVU Mnogi su se zapitali jesu li blogerica Dora i poduzetnik Josip i nakon emisije ostali zajedno...

 Promo

Iako su Dora i Josip 'kliknuli', zbog udaljenosti od Zagreba i Splita i obrnuto koji ih dijele do potpune sreće!

Nakon što je zagrebačka blogerica Dora Hrkač u dokumentarnoj sapunici 'Samo nebo zna', od dvije projekcije budućnosti s dva odabrana kandidata, Dejana Roginića i Josipa Grgina, izabrala Josipa iz Splita, mnogi su se zapitali jesu li Dora i Josip i nakon emisije ostali zajedno budući da su ih mnogi gledatelji nazvali skladnim i zgodnim parom. No, iako su 'kliknuli', udaljenost od Zagreba do Splita i obrnuto je i dalje 410 kilometara koje ih dijele do potpune sreće.

'Ja jednostavno ne vjerujem u veze na daljinu jer mislim da bi takvu vezu bilo jako teško održati tako da smo Josip i ja na kraju ostali dobri prijatelji', otkrila je atraktivna crnka.

Dora je, prisjetimo se, od šestero kandidata prvo birala njih četvero s kojima je provela romantičan vikend u Istri, a potom je odabrala Dejana i Josipa s kojima se imala priliku bolje upoznati te vidjeti kako bi joj izgledala budućnost s jednim, a kako s drugim.

Dora inače i dalje vjerno piše svoj blog, a kakve dogodovštine u njemu stoje možete pročitati na adresi dora-pandora.com.

Ne propustite nove epizode od ponedjeljka do srijede, u 20:00 sati, samo na RTL-u!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:38