ŽIVOT NA VAGI

VELIKA PROMJENA U REALITYJU U KOJEM SE GUBE KILOGRAMI Svađe, neprimjereno ponašanje i provokacije sve su češća sredstva za postizanje cilja

 Screenshot / RTL

Na eliminaciju odlazi Plavi tim. Ljutiti na Crvene i njihovu taktiku, moraju teška srca donijeti odluku koja nije laka. Naime, moraju iz tima izbaciti čak dvoje ljudi. Sada su Crveni nadmoćno brojniji od njih i Plavi tim se osjeća osakaćenim.

Jutro nakon eliminacija Sanja i Mario dolaze u kuću i komentiraju s kandidatima ispadanje. Sanja ima i novi zadatak za sve – od sada kandidati pišu dnevnik prehrane kako bi lakše kontrolirali što točno unose u organizam. Ali, prije treninga stiže još jedna Marijanina videoporuka... Marijana Batinić razveseljava kandidate viješću da danas imaju trening na otvorenom. Ali, slijedi i šokantna informacija za sve – od danas pa do daljnjega timovi mijenjaju trenere!

Slijedi trening na zagrebačkom Jarunu koji u Plavom timu sada vodi Mario Mlinarić, a u Crvenom Sanja Žuljević. Pred trenerima je ponovno težak zadatak ostvarivanja odnosa s novim kandidatima.

I dok se jedan tim na novog trenera prilagođava bez problema, drugi je nezadovoljan. Koliko će cijeli tim patiti zbog provokacija i neposluha jednog njihovog člana prema Sanji, ostaje za vidjeti. A kao da potpuno neprimjereno ponašanje nije dovoljno, pred njezinim će očima u kavu sipati i šećer, što Sanji neće biti nimalo drago.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:30