'ŽIVOT NA VAGI'

VIDEO: NAJVAŽNIJI IZAZOV DO SADA ZA NEKE JE BIO PRETEŽAK Treneri postaju suci u velikoj borbi za imunitet, no neće svi ni izdržati do kraja...

 Screenshot / RTL

Jutro nakon što je Mario napustio kuću, kandidate je dočekao novi zadatak, Veliki izazov – guranje bala sijena.

Današnji je zadatak kandidatima najvažniji do sada jer će timovi gurati bale sijena kako bi osvojili imunitet. Pobjednički tim je onaj čiji se igrači svi izredaju, a prvi stignu do cilja. S obzirom na to da je Vlatka imala jake migrene, a Mirjana problem s kralježnicom, one će preskočiti ovaj izazov.

'Vlatka bi nam dobro došla u ovom izazovu jer je uporna i snažna, no morat ćemo bez nje', rekao je Vedran. 'Htjela bih se natjecati, no sigurna sam da bi me ukliještila kralježnica, a Mario me iz predostrožnosti ne pušta', objašnjava Mirjana.

U ovom Velikom izazovu Marijana je napomenula da će treneri postati suci, ali protivničkom timu. Naizgled lak zadatak za neke je postao pretežak te ga nisu bili u mogućnosti izvršiti do kraja. Po prvi puta težina bi, u ovom izazovu, mogla postati prednost.

Koji je tim u Velikom izazovu pobijedio te svojom pobjedom osigurao dominaciju i kakvi su kandidati bili na treningu, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji 'Život na vagi' na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:39