KARIZMATIČNI MARTIN

VIDEO: SKROMNI TALENTIRANI GLAZBENIK RASPAMETIO ŽIRI 'Ako netko zaslužuje te instrumente, to si ti. Ne možeš svirati na tuđim'

 
 Screenshot / Facebook

Prvu polufinalnu emisiju Supertalenta obilježilo je deset sjajnih nastupa, no samo su dva imena izborila nastup u velikom finalu - jedan je izvođač izborio direktan nastup, a drugi su zaslužili prolaz odlukom žirija. Glazbenim umijećem direktnim je nastupom nagrađen Martin Kutnar, a Step Boysi nastup su osigurali odlukom žirija.

Skromni Kutnar osvojio je gledatelje i žiri svojim umijećem na harmonici i violončelu već na audiciji, piše Dnevnik.hr. Od Janka Popovića Volarića tad je dobio zlatni gumb za polufinale, a publika je odlučila o njegovom nastupu u finalu.

No, osim glazbenim umijećem Martin je osvojio svojom skromnošću. Naime, iako ima veliku volju i talent, Martin mora vježbati na posuđenim instrumentima pa stoga ne čudi da je žiri u polufinalu odlučio stati na kraj toj nepravdi. Maja Šuput mu je nakon nastupa ponudila da će mu zajedno s kolegama iz žirija kupiti instrumente.

‘Kupio si me svojom energijom koja me podsjeća na mene samu. Imaš taj zvjezdani moment. Ako netko zaslužuje te instrumente, to si ti. Ne možeš svirati na tuđim. Moraš imati svoje’, rekla mu je.

‘Bio je to šok i nevjerica. Nisam uopće vjerovao da će to napraviti. Nije zapravo ni bitno hoće li to napraviti bitno je da su pokazali volju da mi pomognu’, rekao je Kutnar nakon emisije za Dnevnik.hr.

‘Nakon nastupa u Supertalentu toliko su mi se proširili vidici tako da mislim da ću jako brzo napredovati. Ne samo u klasičnom smislu već i u ovim pop vodama. U budućnosti planiram možda kupiti i električne instrumente, puno toga proživjeti i ostvariti svoj san’, kaže Kutnar koji je nakon pojave u Supertalentu zapeo za oko i mnogobrojnim obožavateljicama.

Jedna je gledateljica na Facebooku napisala: 'Kako je njega lijepo slušati i gledati kako uživa u tome što radi... a radi to fenomenalno... po meni je on ove godine zaslužio pobjedu i zato ću sada spucati cijeli bon na glasove i neće mi biti nimalo žao. Dečko ima skromnost, karizmu i ono nešto što ti ne da da skreneš pogled. Ma fantazija. Svaka čast, dečko! Kada bi bilo više ovakvih... samo nastavi raditi i truditi se i ostani točno takav kakav si sada.'

Majstori stepa pod nazivom Step Boys izuzetno atraktivnom točkom također su izborili finale emisije.

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:11