MRŠAVLJENJE PRED KAMERAMA

VIDEO: ŠOK I NEVJERICA NA LICIMA KANDIDATA 'Plave' očekuje vrlo škakljiv izazov, hoće li dobiti najjaču ili najslabiju kariku iz protivničkoga tima?

 Screenshot

Jutro nakon što je Ante napustio show 'Život na vagi', Sanja i Mario dolaze u kuću i donose važnu odluku - vrijeme je da se oba trenera vrate svojim timovima. Prije nego što kandidatima objave dobru vijest, strogi dvojac pregledat će kuhinju i provjeriti kako se natjecatelji hrane.

A trening neće proći bez suza radosnica!

Timovi i njihovi matični treneri opet su zajedno, što ne znači da će im Sanja i Mario priuštiti lagani trening. Iznenađenje će pojačati saznanje da će se Crvenom timu pridružiti novi član.

Kandidati već znaju da videoporuke voditeljice Marijane Batinić ne slute na dobro - slijedi najveći Mali izazov koji su kandidati do sada imali - na traci za trčanje timski moraju otrčati maraton!

Nagrada je i više nego izazovna - u slučaju pobjede, članovi Plavoga tima Crvenima mogu oduzeti njihovu najjaču kariku. A ako izgube, za suigrača dobivaju najslabiju kariku Crvenoga tima.

'Život na vagi' ne propustite u srijedu u 20.10 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:18