DEVETOGODIŠNJI SLAVUJ

VIDEO: SUPERTALENT IMA NOVO ČUDO OD DJETETA Maleni Pavarotti iz Senja oduševio Hrvatsku, svojim čarobnim glasom zapanjio sve: 'Ima suzu u glasu...'

 
 Screenshot / YouTube

Devetogodišnji Matej Prpić iz Senja oduševio je žiri i publiku svojom moćnom izvedbom u Supertalentu, a za Dnevnik.hr je priznao da je zahvaljujući svom talentu omiljen među djevojčicama.

Maleni Pavarotti, kako mu tepaju, u showu se predstavio pjesmom ‘Vilo moja’ Vinka Coce i svojim je moćnim glasom zapanjio baš sve. Glazbom se počeo baviti još kao mali, a njegov talent prvi je uočio profesor koji mu je predavao trubu u glazbenoj školi.

‘Jedan dan pozvao nas je da dođemo u školu. Odmah smo pomislili da je nešto napravio. Pojurili smo u školu, a njegov nam je profesor rekao da se on ovdje gubi i da mora ići dalje i nešto napraviti sa svojim pjevačkim talentom. U školi ga jako vole, često ga djeca mole da pjeva na rođendanima. Ima puno simpatija’, rekao je Matejev otac Miljenko.

Inače miran i povučen ni Matej nije skrivao sreću, a ima već i ozbiljne planove za budućnost. ‘Puno me svi vole, ali ne znam jesam li zbog pjevanja popularniji od ostalih vršnjaka. Jako volim pjevanje i velika mi je želja snimiti duet u budućnosti. Nisam još siguran s kime bi ga snimio’, rekao je za Dnevnik.hr i otkrio da mu je omiljeni pjevač Toše Proeski.

Na talent show NoveTV prijavio ga je riječki profesor pjevanja Voljen Grbac. ‘Odmah me iznenadio glasom. Ima devet godina, a već je prava senzacija. Nagledao sam se mnogih talentiranih dječaka i djevojčica, ali on je doista nešto posebno. Ima suzu u glasu. Siguran sam da je njegov nastup dirnuo mnoge i da će ga nakon ovoga zavoljeti ljudi diljem Hrvatske’, rekao je Grbac koji je pjevanju podučavao i Franku Batelić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:33