ZDRAVA I 'ČISTA'

'RODITELJI SU MI JEDNIM ULTIMATUMOM SPASILI ŽIVOT' Američka pjevačica otkrila što ju je natjeralo da se zauvijek izvuče iz pakla droge i alkohola

 
 Profimedia, Abaca

Demi Lovato od javnosti nikad nije skrivala da je imala ozbiljnih problema s drogom i alkoholom, a gostujući u televizijskoj emisiji "The Jonathan Ross Show", koja će se u Velikoj Britaniji emitirati u petak, glazbenica je otkrila i što joj je zapravo bio najveći poticaj da se zauvijek riješi poroka i ostane "čista".

- Kad sam zbilja dotaknula dno, kad je bilo očito da niže ne mogu pasti, obitelj je znala da mora intervenirati. Zabranili su mi svaki kontakt s mlađom sestrom Madison. Rekli su mi da ću je moći ponovno vidjeti tek kad budem potpuno zdrava. To mi je bila najveća kazna za sve loše odluke koje sam donijela u životu - rekla je 25-godišnja pjevačica i glumica, a prenosi Daily Mail. Inače, njezinu 15-godišnju sestru Madison De La Garzu, gledali smo u hit TV seriji "Kućanice", u kojoj je glumila kćer Eve Longorije.

Lovato je svojedobno bolovala i od depresije, samoozlijeđivala se, a neko vrijeme čak je razmišljala i o samoubojstvu. Iako su članovi obitelji i prijatelji uvijek bili uz nju, kad su vidjeli da se Demino stanje ne popravlja, dali su joj ultimatum. Rekli su joj: "Dovedi se u red ili odlazimo, ali ovaj put to će biti zauvijek".

- Tad sam shvatila da misle ozbiljno, da im je dosta... Uplašila sam se, potražila pomoć i uspjela - ponosno je zaključila glazbenica, koja je danas i suvlasnica centra za odvikavanje.

DEMI LOVATO + sister MADISON @ the 2011 ALMA Awards held @ the Santa Monica Civic auditorium., Image: 102320788, License: Rights-managed, Restrictions: AMERICA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual
Profimedia, Visual
Demi Lovato s mlađom sestrom Madison 2011. godine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:02