LUKSUZNI APARTMAN

ROLLS ROYCE MEĐU PORODILJNIM ODJELIMA Amal Clooney za rođenje blizanaca iskeširala 77.350 kuna, za doručak joj servirali dimljeni losos i šampanjac

 Profimedia, Abaca

Amal Clooney blizance, djevojčicu Ellu i dječaka Alexandera, rodila je u ponedjeljak u luksuznom apartmanu u bolnici Chelsea and Westminster Hospital u Londonu, gdje smještaj stoji vrtoglavih 9.100 funti (oko 77.350 kuna), piše Daily Mail.

Porodiljni odjel Kensington ima 16 soba - svaka je opremljena vlastitom kupaonicom, krevetima rađenima po mjeri, Wi-Fi-jem, televizorom i hladnjakom, a budućim majkama za doručak se servira dimljeni losos i šampanjac od 75 funti (600-tinjak kuna).

Odjel krasi više od 1500 umjetnina, a 'elitnim' trudnicama ispunjava se i najmanji hir - tako su se nekima u bolnici čak organizirali i privatni koncerti, zbog čega je Kensington dobio nadimak 'Rolls Royce među porodiljnim odjelima'.

Amal, 39-godišnja odvjetnica za ljudska prava, danonoćno je na raspolaganju imala i 'osobnu' primalju.

Isti luksuzni smještaj priuštila si je i 33-godišnja engleska pjevačica Cheryl, koja je krajem ožujka s deset godina mlađim pjevačem Liamom Payneom dobila prvog sina Beara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:37