PROBLEMI SA ZAKONOM

ARGENTINCI PODIŽU OPTUŽNICU PROTIV JUSTINA BIEBERA Uđe li u zemlju, kanadskog pjevača odmah će uhititi jer je naručio premlaćivanje fotografa

 Boris Kovačev / CROPIX

Čini se kako ovo definitivno nije dobar tjedan za Justina Biebera. Kandska pop senzacija prvo se našla na udaru udruga za zaštitu životinja jer se u Los Angelesu pojavio u predimenzioniranoj bundi od pravoga krzna, a sad ima i problema sa zakonom u Argentini.

A photo posted by Justin Bieber (@justnbieber) on

Naime, sud u Buenos Airesu podignut će optužnicu protiv pjevača jer je 2013. navodno naručio premlaćivanje tamošnjega fotografa.

Da stvar bude još gora, Bieber se navodno pobrinuo da paparazzu, nakon što su ga oborili na pod i iscipelarili, njegovi tjelohranitelji ukradu opremu te sav novac i dokumente koje je imao kod sebe.

Američki TMZ prenosi da je 22-godišnji Justin uvjeren kako ga dotični sudac ima na piku i namjerno mu želi napakostiti, ali više od svega ga brine što ne smije ni ući u Argentinu dok se slučaj ne riješi.

Glazbenik je prije dvije godine trebao svjedočiti na sudu u Buenos Airesu, ali nije se pojavio na ročištu. Zbog toga su lani argentinske vlasti izdale nalog za njegovo uhićenje.

Kanađanin bi u Latinskoj Americi trebao gostovati u veljači i ožujku 2017. u sklopu aktualne svjetske turneje 'Purpose'.

Njegovi odvjetnici namjeravaju uložiti žalbu i nadaju se kako će sud odbaciti optužbe protiv Justina.

'Dragi moji 'belieberi', žao mi je što se nećemo družiti. Drage volje bih došao k vama, ali to mi brane vaše vlasti', napisao je Bieber na društvenoj mreži prije početka svjetske turneje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:20