SUPERZVIJEZDA TURBO FOLKA

Boban Rajović: 'Mateo Kovačić mi je dao napojnicu od 18.500 eura. Kad bi svi bili takvi...'

Split, 150416. Popularni crnogorski pjevac Boban Rajovic u Spaladium Areni pred brojnom publikom odrzao solisticki koncert. Foto: Jakov Prkic / Cropix
 Jakov Prkic / eph / CROPIX

Boban Rajović, crnogorski turbofolk pjevač koji je nedavno napunio splitsku Arenu, u razgovoru za Informer osvrnuo se na imidž lošeg momka koji ga prati, ali i na neugodna iskustva koja je doživio u blisklim susretima s 'kontroverznim poduzetnicima'.

'Prije jedno desetak godina u Sutomoru su kriminalci vadili pištolj na mene. Nisam im htio ispuniti glazbenu želju. Onda je jedan među njima stavio pištolj mom kolegi iz benda na koljeno i rekao: 'Stari, hoćeš ti pjevat' ili da pucamo?" Rekao sam mu da sam se tih scena nagledao u životu, pa ako hoće, neka zapuca. Samo je vratio pištolj u pojas i onda smo se izmirili', prisjeća se Rajović.

Ipak, kaže kako i među kriminalcima ima iznimaka.

'Evo na primjer Šarići. Njima sam pjevao na privatnoj zabavi i stvarno su galantni', veli Rajović

Osim popularnih faca s one strane zakona, Rajović je pjevao i nekim hrvatskim nogometnim reprezentativcima.

'Najdraža napojnica mi je ona od Matea Kovačića, nogometaša Real Madrida. On mi je dao 18.500 eura. Kada bi bilo više takvih noći, tko zna bih li se vratio u diskoteku. Napojnica je bila toliko slatka jer nitko u dvorani nije primijetio da mi daje novac jer bi samo smotao onu ljubičastu novčanicu i stavio mi je u džep', zaključuje Rajović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 06:04