TRAGEDIJA

CRNA GORA TUGUJE ZA JEDNOM OD NAJPOZNATIJIH LJEPOTICA U teškoj nesreći poginula proslavljena manekenka, stradala u sudaru s kamionom

 Facebook

U teškoj prometnoj nesreći na relaciji Nikšić – Podgorica u nedjelju smrtno su stradale dvije osobe - 24-godišnji političar Slavko Baković iz Igala i manekenka i pravnica Ksenija Brković, također 24-godišnjakinja, piše portal Mondo.

Nesreća se dogodila u tunelu na magistrali iz još neutvrđenih razloga, a sudjelovala su tri vozila, kamion i kombi stranih registarskih tablica te automobil čije su registraske oznake iz Podgorice.

Na mjestu nesreće preminuo je Baković, predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Herceg Novi, dok je Ksenija u komi i s teškim ozljedama prebačena u Klinički centar u Podgorici gdje je nakon nekoliko sati preminula. Petero lakše ozlijeđenih pušteni su na kućnu njegu.

Ksenija Brković je diplomirana pravnica koja je radila u odvjetničkom uredu Mugoša – Jovović – Vuković kao pripravnica, a ranije se bavila manekenstvom. Prije nekoliko godina proglasili su jednom od najljepših Crnogorki, a sudjelovala je i u njihovoj varijanti Tjedna mode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:29