ŠOKANTNI KOMENTARI

FOTO: EKSPLOZIJA RASIZMA NAKON OBIČNOG IZBORA ZA MISS 'Nemojmo se praviti blesavi, ova djevojka je pobijedila samo zbog jedne stvari...'

 Screenshot

Tijekom proteklog vikenda odabrana je nova Miss Helsinkija.

No umjesto da joj čestitaju, mnogi su je napali. Naime, Sephora Ikalaba ima 19 godina i afrička je migrantica zbog čega se povela rasprava o pravim razlozima njezine pobjede. Ubrzo nakon što se okitila titulom pobjednice, društvene mreže prepune su ružnih komentara na račun njezine tamne puti.

Mnogi tako smatraju da je pobjedu odnijela samo iz političke korektnosti, a neki su otišli toliko daleko da su napisali kako je Sephora najružnija misica koja je izabrana u zadnjih nekoliko godina. U komentarima se ističe i kako je bilo puno ljepših djevojaka od nje, ali bilo je i onih koji su pokušali cijelu situaciju spasiti ističući da možda ima dobru osobnost ili smisao za humor.

Pod fotografijama s izbora Sephoru se uspoređuje s majmunom, nazivaju je Miss neandertalaca, a nekima je nalik na Baracka Obamu. Zaključak nekih je da bi sudce koji su glasali za nju trebalo kazniti jer su, prema njihovom mišljenju, izdajice.

- Nemojmo se praviti blesavi. Samo je jedna kandidatkinja bila tamnije puti pa nisu imali izbora, osim da ih se progalsi rasistima - jedan je komentara na društvenim mrežama.

Kako će se cijela situacija završiti, teško je za pretpostaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:13