VRIJEDAN POKLON

FOTO: 'MOJ MUŽIĆ UOPĆE NIJE ŠKRTICA' Mlada supruga ruskog oligarha pohvalila se poklonom od 66 milijuna kuna, ali javnost nije oduševljena

 Instagram

Mlada žena ruskog oligarha, Ksenia Tsaritsina, pohvalila se na svom profilu na Instagramu golemim dijamantnim prstenom, poklonom od muža. Kako piše Daily Mail, radi se o 70-karatnom prstenu vrijednom oko 7,7 milijuna funti (oko 66 milijuna kuna).

Supruga Alekseja Šapovalova očito je zadovoljna poklonima kojima ju je zasuo milijarder jer se njima hvali na Instagramu, a povod skupljim poklonima bila im je peta godišnjica braka.

27-godišnjakinja inače na Instagramu ima gotovo 250 tisuća obožavatelja, a uz fotografije je objasnila da ‘običan nakit jednostavno nije bio dovoljan’.

‘Muž mi nikad nije škrt kad su pokloni u pitanju. Sad je odlučio da 30-karatni prsten nije dovoljan za mene’, napisala je.

70k

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on

Bračni par vrijeme provodi između rodne Rusije i luksuznog života u Dubaiju gdje se Ksenia često može vidjeti kako se vozika u svom skupom Bentleyju.

Типа балерина @yakubowitch_official

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on

‘Kad je u pitanju izgled, perfekcionist sam. Zato nakon dvije trudnoće želim izgledati bolje nego prije, a ne gore. Ja sam manekenka i znam kako je važno ostati u formi. Želite li ostati u formi, možete pronaći puno razloga i motivacije za to’, rekla je jednom prilikom.

Premda joj se uglavnom dive i komentiraju da ima savršeno tijelo, kritiziraju njezino ‘silikonsko lice’.

Come back home

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:32