'LEOPARDICA U KREVETU'

FOTO: 'NIJE MI NAMJERA OSRAMOTITI OCA, ALI PREVIŠE VOLIM PORNIĆE' Procurila necenzurirana snimka seksa s kćeri holivudskog glumca u glavnoj ulozi

 INSTAGRAM

Montanu Fishburne, 26-godišnju kćer holivudskog glumca Laurencea Fishburnea, prošli vikend uhitili su na Floridi jer je, vozeći pijana, udarila u drugi automobil. Kad su je zaustavili, policajci su u njezinu vozilu pronašli otvorenu bocu vina. Kaznili su je s 2500 dolara (oko 17.300 kuna).

- Bila je potpuno izgubljena. Frfljala je i jedva je stajala na nogama - rekao je izvor blizak policiji.

Samo tjedan dana poslije, problematična Montana ponovno je glavna tema američkih tabloida nakon što se na internetu pojavio necenzurirani video, dio njezina pornića koji je napravila još 2010.

Iako je imala samo 19 godina, Montana je s Jeremyjem Pumperom, koji je tada sanjao o karijeri repera, snimila i više nego eksplicitne scene seksa u svim pozama, ali one su iz nekog razloga ipak izbačene u procesu montaže. Fishburne je pred kamerama pokazala baš sve, a samu sebe od milja je prozvala 'pravom leopardicom u krevetu'.

- Oduvijek sam htjela glumiti u pornićima. Nemam problema s golotinjom - odlično se osjećam u svojem tijelu i ne sramim se vlastite seksualnosti. Žao mi je što tata nije najbolje prihvatio moj film, ali sigurna sam da će se s vremenom 'ohladiti' i biti ponosan na mene. Nije mi bila namjera osramotiti ga - izjavila je svojedobno Fishburne.

Dodala je kako joj je najveći životni uzor Kim Kardashian.

- Ako se ona proslavila i obogatila na račun pornića, zašto ne bih i ja - zaključila je Montana.

Otac Laurence, junak filmova 'The Matrix' i 'Mistična rijeka', navodno je na rubu živaca zbog kćerina novog skandala.

The Glo Up been Real

A post shared by Montana Fishburne (@misfitmontana) on

Mornings with Montana.

A post shared by Montana Fishburne (@misfitmontana) on

Feelin' myself. Calling Grace Jones. #bald #gracejones #mfishburne #fishburne

A post shared by Montana Fishburne (@misfitmontana) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:35