STROGA PRAVILA

FOTO: 'ONA NE SMIJE NA MOJE VJENČANJE, PREZGODNA JE!' Turboljubomornu Pippu nitko ne smije zasjeniti, već je napravila popis nepoželjnih ljepotica

 Profimedia, Planet

Pippa Middleton i bivši vozač utrka i nasljednik James Matthews pripremaju glamurozno vjenčanje za šest tjedana i pripreme su pri kraju. No, engleski mediji sad pišu da je Pippa prilično rigorozna što se tiče popisa gostiju pa je navodno bratu svog budućeg muža, Spenceru Matthewsu, zabranila da povede svoju djevojku Vogue Williams ‘jer nisu vjenčani’.

Posljednjih se dana sve više piše o tome da Pippa ima specijalna pravila kako bi joj najvažniji dan u životu prošao što ljepše i mirnije. 33-godišnja lijepa sestre vojvotkinje od Cambridgea navodno ne želi na vjenčanju nijednu ‘zvijezdu’ ako nije u braku pa pozivnicu nije dobila manekenka i TV zvijezda Vogue Williams kao ni djevojka princa Harryja, glumica Meghan Markle.

‘Pippa smatra da Vogue i Spencer još uvijek nisu u ozbiljnoj vezi pa ne bi bilo primjereno da bude ondje nakon samo nekoliko mjeseci veze. No, neki njoj bliski ljudi su šokirani jer će tako njezin šogor doći sam što isto nema previše smisla’, rekao je izvor za britanske medije.

31-godišnja Vogue svoju je romansu sa Spencerom potvrdila u jednoj TV emisiji prije nešto više od mjesec dana, a zaljubili su se u siječnju na snimanju emisije The Jump koja prati poznate osobe kako pokušavaju svladati zimske sportove.

‘Očito je da Pippa ne želi da je ljepotom zasjeni bilo koji TV celebrity, to je njezin dan’, dodao je izvor.

Today I shall be booking a holiday to Ibiza

A post shared by voguewilliams (@voguewilliams) on

Dress goals via @theivorycloset

A post shared by voguewilliams (@voguewilliams) on

Na popisu nepoželjnih navodno se našla i Meghan Markle, nova djevojka princa Harryja.

Pippu je njezin zaručnik milijunaš zaprosio prošlo ljeto dijamantnim prstenom vrijednim otprilike 200.000 funti (više od milijun i 700.000 kuna), a prije toga je navodno tražio dopuštenje Pippinog oca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:20