KAO LUTKA

FOTO: SJEĆATE LI SE DJEVOJČICE S NASLOVNICE VOGUEA KOJA JE PROZVANA NAJLJEPŠOM NA SVIJETU? Pogledajte kako izgleda danas, pet godina poslije

 Instagram

Thylane Lena-Rose Blondeau (15) prozvana je najljepšom djevojčicom na svijetu kada je imala samo 10 godina.

Naime, njezino lice tada je osvanulo na naslovnici francuskog Voguea nakon što je uočena na Jean Paul Gaultierovoj reviji.

Kći francuskog nogometaša Patricka Blondeaua i televizijske voditeljice Veronike Loubry, počela se baviti modelingom kad joj je bilo samo pet godina.

Već tada govorili su joj da će biti supermodel i uspoređivali ju s Brigitte Bardot, koja se u magazinu Elle pojavila s 15 godina.

No, nakon što se 2011. pojavila na naslovnici Voguea, postala je najmlađi model ikad snimljen za potrebe nekog modnog magazina.

Od poziranja za poznati časopis, gdje je uslikana kako nanosi ruž na usne, Thylaneina karijera krenula je uzlaznom putanjom.

S 13 godina pozirala je za francuski magazin Jalouse koji ju je prozvao novom 'Kate Moss', a sada radi za IMG models, istu agenciju koja predstavlja sestre Gigi i Bellu Hadid, kao i kćer Cindy Crawford, Kaiu Gerber.

Thylane je dosad surađivala i s L’Orealom, te zarađuje i na Instagramu gdje ima više od 900.000 pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:10