VEČER GLAMURA

FOTO: TRENUTAK ZA PAMĆENJE U CANNESU Holivudska krema ostala u sjeni Monice Bellucci, talijanska seks-bomba zaskočila 14 godina mlađeg kolegu

 REUTERS

Prikazivanjem filma 'Ismaelovi duhovi', u kojem glume dvije najpoznatije francuske glumice, Marion Cotillard i Charlotte Gainsbourg, u srijedu je otvoren kultni festival u Cannesu.

Filmska manifestacija trajat će do 28. svibnja, a u programu '15 dana autora' bit će prikazan i hrvatski kratkometražni igrani film 'Trešnje' Dubravke Turić, dok će Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) i ove godine u sklopu 'Filmskog sajma' promovirati hrvatsku kinematografiju kroz publikacije, sastanke, digitalne platforme i market projekcije.

Igrani film 'Trešnje' prati priču o odrastanju u Dalmatinskoj zagori, a temeljen je na radu spisateljice i pjesnikinje Olje Savičević Ivančević.

Uoči svečane ceremonije otvorenja festivala, najveće holivudske zvijezde prošetale su se crvenim tepihom, ali sve ih je zasjenila ovogodišnja domaćica, 52-godišnja talijanska glumica Monica Bellucci.

Zanosna brineta na pozornici je doslovce zaskočila kolegu, 38-godišnjeg Alexa Lutza, a njezin pohotni pothvat publika je nagradila gromoglasnim pljeskom i uzvicima oduševljenja.

Bellucci je 14 godina mlađeg francuskog glumca i redatelja zgrabila za kosu, energično ga nagnula i sočno poljubila, što njemu, čini se, nije nimalo smetalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:09