NASMIJANA U DOBROM DRUŠTVU

FOTO: UOPĆE JOJ NIJE LOŠE Angelina odlično raspoložena blista na premijeri novog filma dok se rastaje od Brada Pitta, sa sobom povela i njihovu djecu!

 
 Mark Blinch / REUTERS

Angelina Jolie došla je na premijeru filma "The Breadwinner", kojem je jedna od producentica, a predstavljen je na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Došla je s djecom koje ima s podjednakom slavnim glumcem Bradom Pittom, a s kojim se upravo nalazi u procesu rastave.

Executive producer Angelina Jolie arrives on the red carpet with her children, Vivienne Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Knox Leon Jolie-Pitt, and Zahara Jolie-Pitt, for the film
Mark Blinch / REUTERS

Jolie se nakon brojnih medijskih napisa o tome kako se nosi s rastavom i njezinog nedavnog intervjua u kojem je priznala da ne voli biti sama, ali da im je najbitnije da djeca ne pate zbog odvojenosti, pojavila upravo s njima.

Executive producer Angelina Jolie arrives on the red carpet for the film
Mark Blinch / REUTERS

Executive producer Angelina Jolie greets fans as she arrives on the red carpet for the film
Mark Blinch / REUTERS

Odlično raspoložena Angelina Jolie tako je zablistala u bijeloj kombinaciji i naušnicama, a sa sobom je povela i petero djece koje ima s uskoro bivšim suprugom, što je rijedak prizor. Oboje su se, naime, godinama trudili da im djeca odrastaju što je normalnije moguće dok su svaki njihov korak vječno pratili fotoreporteri, pa ih nisu previše izlagali ovakvim događajima.

Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Guest, Nora Twomey, Knox Leon Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Guest, Zahara Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, and Saara Chaudry at arrivals for THE BREADWINNER Premiere at Toronto International Film Festival 2017, Winter Garden Theatre & Elgin Theatre, Toronto, ON September 10, 2017., Image: 349010031, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; JA/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Društvo na crvenom tepihu pravili su joj 13-godišnji Pax, 12- godišnja Zahara, 11-godišnja Shiloh te 9-godišnji blizanci Knox i Vivienne. Nedostajao je jedino 16-godišnji Maddox.

Executive producer Angelina Jolie arrives on the red carpet for the film
Mark Blinch / REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:34