SVE ZA INSTAGRAM

FOTO, VIDEO: 'BOG TI JE DAO LJEPOTU, ALI ČINI SE DA JE NA MOZAK ZABORAVIO' Manekenka se vješala o ruku muškarca i visjela uz rub nebodera u Dubaiju

 Viktoria Odintcova / INSTAGRAM

U moru jednih te istih objava na Instagramu ponekad se teško istaknuti. Bespoštedna borba za likeove i sljedbenike mnoge korisnike tjera na sve odvažnije i odvažnije poteze.

Ruska manekenka Viktoria Odintcova (22) na svojem je Instagram profilu objavila seriju fotografija i videa kako bez ikakve sigurnosne opreme i držeći se samo za ruku muškarca visi s nebodera u Dubaiju, piše Independent.

From reality Ph: @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova @sashatikhomirov #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

'Još uvijek ne mogu vjerovati da sam to napravila. Svaki put kada pogledam video dlanovi mi se oznoje', napisala je Odintcova.

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

Premda su snimke i fotografije naišli na odobravanje i divljenje mnogih, postoji i jedan kontingent korisnika koji je njezine pokušaje stjecanja pozornosti osudio kao nesmotrene i nezrele.

'Ovo je loš primjer za današnje mlade', napisao je jedan korisnik. 'Ovo je tako glupo, nemam riječi', dodao je drugi. 'Ludo! Izgleda da ti je Bog dao ljepotu, ali se čini kao da te je zaboravio blagosloviti s mozgom', zaključio je treći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:27