POVRATAK NAKON DVIJE GODINE

FOTO, VIDEO: NIJE ZA MLAĐE OD OSAMNAEST Neprepoznatljivi Johnny Depp preuzeo ulogu biblijskog brata u orgijama u novom bizarnom spotu Marilyna Mansona

 
 Profimedia, Ferrari

Goth industrial glazbenik Marilyn Manson objavio je prije tri dana na YouTubeu novi službeni spot za pjesmu ‘Say10’ s novog albuma ‘Heaven Upside Down’. Medijsku je pažnju privukao najviše zahvaljujući tome što glavnu ulogu uz njega u spotu ima Johnny Depp.

U spotu koji je režirao Bill Yukich Depp i Manson preuzimaju uloge biblijske braće Kaina i Abela, piše magazin Rolling Stone.

Depp se pojavljuje u bijelom odijelu i sjedi nasuprot Mansonu koji je u crnom, simbolizirajući opreku dobra i zla. U cijelu se priču upliće gomila polugolih žena koje simuliraju orgije i mame Deppa. Scene orgije isprepliću se sa scenom žene koja masturbira na krevetu dok joj demoni pokušavaju provaliti u sobu.

‘Heaven Upside Down’ je Mansonov prvi album nakon ‘The Pale Amperor’ 2015. Glazbenik je već krenuo na turneju po SAD-u, no prije tjedan dana na nastupu u New Yorku na njega je pao veliki scenski rekvizit u obliku dva ukrštena pištolja. Pjevač je odmah hospitaliziran i pružena mu je pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:01