POTOCI SUZA RADOSNICA

FOTO, VIDEO: TAYLOR SWIFT RASPLAKALA 96-GODIŠNJAKA Na televiziji vidjela reportažu o veteranu iz Drugog svjetskog rata pa mu banula u kuću na Božić

 INSTAGRAM

Američka pjevačica Taylor Swift jedna je od rijetkih zvijezda koja se može pohvaliti izuzetno prisnim odnosom s obožavateljima, a vijest da se nekome od njih iz vedra neba pojavila u dnevnom boravku, na rođendanskoj zabavi ili vjenčanju više ni nije vijest, osim ako nije riječ o vremešnome veteranu iz Drugog svjetskog rata.

Cyrus Porter iz New Madrida u Missouriju ima 96 godina i lud je za pop hitovima miljenice američke publike. Djed je već dva puta bio i na Taylorinu koncertu pa iz prve ruke, kaže, može potvrditi da nitko nije u stanju napraviti show poput nje.

Nakon što je lokalna televizijska postaja emitirala reportažu o njemu, oduševljena Swift odlučila je svojega najstarijeg obožavatelja iznenaditi u njegovu domu na sam Božić.

Cyrusu i njegovoj obitelji čak je priredila i mini akustični koncert u dnevnome boravku. Otpjevala im je hit 'Shake It Off', a bivši vojni veteran nije se mogao suzdržati da se ne rasplače od sreće.

- Ovo je pravo božićno čudo. Hvala ti, Taylor! Nikad u životu nisam vidio djeda ovako sretnog, napisao je Porterov unuk Robert na društvenoj mreži.

Pjevačica je strpljivo slušala Cyrusove dogodovštine iz Drugog svjetskog rata, a 96-godišnjak joj je ponosno pokazao i sva svoja vojna odlikovanja.

Iako na bankovnom računu ima najmanje 360 milijuna dolara (oko 2,4 milijarde kuna), Swift svoj novac rado dijeli s drugima. Već su je četvrtu godinu za redom proglasili najdarežljivijom zvijezdom na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:27