POTVRĐENO SAMOUBOJSTVO

FOTOGRAF SLAVNIH ZVIJEZDA ODUZEO SI ŽIVOT U 36. GODINI Bio je u depresiji nakon prekida s dečkom i namjerno uzeo preveliku dozu GHB-a

 Instagram

Slavni fotograf koji je svojim objektivom ovjekovječio poznate osobe poput Kylie Minogue, Rite Ore, Nicki Minaj i One Direction, pronađen je mrtav u svom stanu u Hackneyju, u Istočnom Londonu. 36-godišnji Matt Irwin se prema prvom izvještaju ubio uzevši preveliku dozu GHB-ja nakon prekida s dečkom, a patio je od depresije.

Na laptopu je ostavio oproštajno pismo u kojem je istaknuo da osjeća kao da je iznevjerio ljude oko sebe, i oporuku. Njegova prijateljica Samantha Teasdale rekla je da je bio strašno tužan nakon što ga je ostavio dečko zbog bivšeg partnera, piše Daily Mail.

Mrtvozornica Jaqueline Devonish je rekla: ‘Bio je depresivan i sam je svoje stanje opisao kao brutalnu depresiju. U pismu je naveo da kao muškarac ne smije priznati da se ne zna nositi sa situacijom.’ Mladi fotograf je uzeo preveliku dozu gamahidroksibutričke kiseline (GHB) poznatu pod nazivom tekući ecstasy ili droga za silovanje.

Irwin se od 15. godine bavio fotografijom i mnoge su poznate osobe na društvenim mrežama izrazile žaljenje zbog preranog odlaska voljenog fotografa.

bit sunburnt but we still be babin' @ritaora we fin !

A photo posted by Matt Irwin (@mattirwinlondon) on

‘Jednostavno ne želim vjerovati da ga nema. Uvijek me tako nasmijavao na snimanjima. Uvijek je bio drag, pun razumijevanja i optimističan. Ovo jednostavno nije stvarno. Bio je nevjerojatno talentiran’, napisala je Minaj.

Rita Ora je objavila njihovu zajedničku fotografiju i napisala: ‘Matt Irwin, uvijek si se smijao i jako sam sretna što sam te poznavala i što smo toliko toga snimili zajedno.’

I poznata manekenka i voditeljica Alexa Chung je izrazila žaljenje: ‘Žao mi je što si otišao tako rano.’

it's fashion week guys @chungalexa

A photo posted by Matt Irwin (@mattirwinlondon) on

two fat ducks @mileycyrus

A photo posted by Matt Irwin (@mattirwinlondon) on

trapped with the worlds hottest geek-send help asap @georgiamayjagger

A photo posted by Matt Irwin (@mattirwinlondon) on

"I'm Jasmine - she's Aladdin"reunited @nickiminaj

A photo posted by Matt Irwin (@mattirwinlondon) on

tbt bein' cheeky with @badgalriri

A video posted by Matt Irwin (@mattirwinlondon) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:23