PREDOMISLIO SE

GEORGE CLOONEY BIO NA TAJNOM OPERATIVNOM ZAHVATU? Požalio je zbog radikalne odluke iz prošlosti, ali srećom, liječnici su uspjeli sve popraviti...

 Getty Images for Celebrity Fight

George Clooney godinama je slovio za najpoželjnijeg neženju u Hollywoodu i rijetko tko je vjerovao da će se zgodni glumac, za kojim uzdišu žene diljem svijeta, ikada skrasiti.

- U životu mi se sve vrti oko posla i prijatelja. Roditeljstvo je najodgovornija stvar na svijetu i ne treba ga shvaćati olako. Ne planiram se ženiti, a kamoli imati djecu. Očito u sebi ne nosim taj gen, nemam nikakvu želju za potomstvom - izjavio je Clooney još 2006. godine.

Sve se promijenilo kad je upoznao Amal Alamuddin, Britanku libanonskog podrijetla, renomiranu odvjetnicu za ljudska prava. Par se vjenčao u Italiji u rujnu 2014., a početkom veljače ove godine objavili su da čekaju blizance.

U SAD-u se već neko vrijeme nagađa da je junak filmova 'Syriana' i 'Martovske ide' bio na vazektomiji, zahvatu trajne kontracepcije kojim se podvezuju sjemenovodi, ali zbog toga je navodno požalio nakon što je pronašao srodnu dušu. Zato je holivudski glumac u tajnosti otišao i na takozvanu 'obrnutu' vazektomiju kako bi mogao imati djece s Amal, tvrdi američki portal.

Clooney nikada nije potvrdio ove informacije.

Sjemenovode su podvezali i roker Ozzy Osbourne te TV zvijezda dr. Phil McGraw.

I dok željno iščekuju rođenje blizanaca u lipnju, George i Amal odlučili su poslovne obveze svesti na minimum i pojačati osiguranje oko sebe te se posvetiti obitelji.

- Što se tiče mog humanitarnog rada, više neću ići u Južni Sudan ili Kongo, a supruga će izbjegavati Irak i druge države u kojima nije dobrodošla - rekao je oskarovac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:29