VULGARNI TRUMPOV ISPAD

HOĆE LI SE I ONA OGLASITI? Evo tko je žena zbog koje se Donald Trump našao na udaru kritika

 Getty Images

Nakon što je u javnost procurila snimka stara 11 godina u kojoj Donald Trump, kandidat za američkog predsjednika, vulgarno govori o ženi koja mu se svidjela, iz showa 'Access Hollywood' tvrde da je riječ o njihovoj bivšoj voditeljici Nancy O'Dell, piše časopis People.

To potkrjepljuju time što je Nancy u to vrijeme bila udana baš kao što je to bila i žena o kojoj je Trump govorio u videu.

- S Bushem i Trumpom u autobusu je bilo još sedam ljudi, a televizijska ekipa je napustila bus da bi snimili Trumpa kako izlazi. To su riječi o našoj bivšoj voditelji Nancy - tvrdi sadašnja voditeljica Natalie Morales.

Trump na snimci iz 2005. vodi razgovor s Billyjem Bushom, tadašnjim voditeljem 'Access Hollywooda'.

- Navalio sam nju kao na kuju, ali nisam uspio. Bila je u braku - dio je je njegove izjave koja je sablaznila Ameriku.

No to nije sve.

- Znate automatski me privlači lijepo. Odmah ih počnem ljubiti. To je poput magneta... Ne čekam, a kad ste zvijezda to vam je dopušteno, možete sve - govorio je tada Trump koji se nakon što je Washington Post objavio video pokušao opravdati za svoje izjave.

- Svatko tko me pozna zna da te riječi ne odražavaju tko sam. Izgovorio sami ih, bio sam u krivu i ispričavam se - tvrdi sada.

Getty

Nancy O'Dell of 'Entertainment Tonight' at the 2000 Emmy Awards on September 10, 2000 held in Los Angeles, CA  Photo Scott Gries/Getty Images
Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:17