WOODY HARRELSON

HOLIVUDSKI GLUMAC SE NAKON 30 GODINA OSTAVIO MARIHUANE 'Mislim da je trava sjajna, ali jedna posljedica mi je počela predstavljati veliki problem...'

 Lucy Nicholson / REUTERS

Američki glumac Woody Harrelson poznat je kao veliki zagovaratelj osobne upotrebe marihuane i posljednjih tridesetak godina nije odustajao od tog stava.

Međutim, u novom intervjuu za magazin Vulture rekao je da je u potpunosti prestao puštii marihuanu prije godinu dana jer je osjećao ‘da ga čini emotivno nedostupnim’.

‘Jedan od učinka marihuane je euforija, ali kad pušite cijelo vrijeme, to jednostavno postane… ma, znate’, rekao je Harrelson pomalo zagonentno.

Premda se ostavio ovog poroka, glumac je priznao da još uvijek voli tulumariti, ali umjereno.

Povod intervjua bila je promocija Harrelsonovog novog filma ‘Wilson’, komedije o usamljenom, neurotičnom čovjeku koji se ponovno povezuje sa suprugom s kojom je potpuno izgubio odnos, a koju glumi Laura Dern. Međutim, razgovor je krenuo u drugom smjeru čim se spomenula marihuana.

‘Utjecalo mi je na razmišljanje, negativno mi je utjecalo na pamćenje i druge mentalne procese. To mi je predstavljalo problem. Valjda je to posljedica 30 godina tulumarenja, previše tulumarenja’, dodao je.

To, naravno, ne znači da je posve promijenio stavove o marihuani, što ni ne čudi obzirom da je u jednom trenutku predao papire kako bi dobio dozvolu za uzgoj i plantažu marihuane u svom domu na Havajima.

‘Nemam problema s pušenjem. Mislim da je to sjajno. Mislim da je marihuana sjajna droga, ali samo… Ma, čak i policija kaže da je euforija jedna od posljedica’, rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 12:05