SEKSEPIL U SPOTOVIMA

HRVATSKE ZVIJEZDE RADE ONO ŠTO IM JE NEKAD BILO NEZAMISLIVO Više se ne libe skidati, dio njih je stao na donjem rublju, ali dio se skinuo do kraja...

 
Luka Nižetić

Sudeći po nedavno objavljenim spotovima, ali i onima koje tek možemo očekivati od domaćih glazbenika, u trendu je skidanje i seksepil u prvom planu.

Danijela Martinović

U donjem rublju

Neki od njih stali su na donjem rublju, a neki su se skinuli i do posljednje krpice, ipak ne pokazavši baš sve. I dok smo neke od njih već navikli vidjeti u provokativnim izdanjima kad je u pitanju video za njihovu novu pjesmu, Danijela Martinović prvi se put odvažila na slobodniju verziju videa i oduševila obožavatelje svojim spotom za najnoviji singl “Telefon”. Odjevena u donje rublje boje kože ili, pak, u nekim scenama samo prekrivena ispisanim stihovima pjesme, Danijela je pokazala kako itekako može biti seksepilna. A za novi imidž, ali i novi zvuk Danijele Martinović zaslužna je njezina dugogodišnja kolegica i prijateljica Severina, koja je oduvijek znala istaknuti svoje atribute.

Danijela Martinović

Na svojem Instagramu Luka Nižetić objavio je nekoliko fotografija sa snimanja spota za pjesmu “Voli me kao kiša” koji tek treba biti objavljen, no i nekoliko kadrova bilo je dovoljno za shvatiti kako će splitski pjevač u videu, gol do pasa, klečeći na kiši, pokazati svoje isklesano tijelo i brojne tetovaže. Isto se tako može očekivati i pokoja seksi scena jer s njime je u kadru i djevojka koja također nije previše toga prepustila mašti.

Čipkasti grudnjak

Pjevačica Žanamari Perčić nedavno je objavila vrući video uradak za pjesmu “Licemjeri” u kojem je s njom u glavnoj ulozi njezin suprug Mario Perčić, a spot obiluje seksi kadrovima. Čitava priča spota završava pod tušem, a tijekom nekoliko minuta u videu je Žanamari pokazala i svu raskoš svoga tijela u donjem rublju, ali i haljini koja joj ističe stražnjicu. Pjevačica i inače na društvenim mrežama voli objavljivati svoje provokativne fotografije i ne srami se svoga tijela, no kad su domaće estradne zvijezde u pitanju po seksi fotografijama na Instagramu ipak vodi Lidija Bačić.

Žanamari Lalić

Pa tako u njezinu slučaju iznimka nije bila ni najava novog spota koji tek treba ugledati svjetlo dana. A da neće puno toga ostaviti na sebi te da u spotu neće nedostajati golišavih scena vidljivo je i na nekoliko fotografija sa snimanja koje je podijelila sa svojim brojnim pratiteljima i obožavateljima. Posebno muški dio publike bio je oduševljen slikom Lidije Bačić u crnom čipkastom grudnjaku koji ističe svu raskoš njezina bujnog poprsja. No od Lidije Bačić smo u svakom slučaju navikli na provokativna izdanja i seksi fotografije kojima obiluje njezin Instagram profil, a pjevačica je očito dobro iskoristila svoje adute jer popularnost joj zbog toga svakim danom raste.

Zagreb, 140717. 
Pjevacica Lidija Bacic u kaficu Cooltura u Rapskoj ulici.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:18