KRUŽE PRIČE

IPAK NIJE GOTOVO: ANGELINA JOLIE ZAUSTAVILA PROCES RAZVODA BRAKA? 'Brad se ostavio alkohola, predan je obitelji, a to je sve što je glumica tražila'

 
Angelina Jolie i Brad Pitt 2010.
 REUTERS

Postupak razvoda između Angeline Jolie i Brada Pitta trenutno je na čekanju, ako je vjerovati brojnim medijskim napisima. Premda službene potvrde za takav razvoj događaja nema, američki i britanski mediji raspisali su se da je glumica odlučila oprostiti suprugu i nastaviti zajednički život nakon što se Brad potrudio ostaviti alkohola i pokazao veliku volju za radom na odnosu.

Kako navodi Us Weekly, brojni izvori tvrde da se poznati par, koji se rastao u rujnu prošle godine, u posljednjih nekoliko mjeseci nije pomaknuo s mrtve točke što se tiče službenog razvoda. ‘Razvod je otkazan. Ni jedan ni drugi nisu učinili ništa da se papirologija makne s mjesta u posljednjih nekoliko mjeseci i svi misle da se nikad neće ni razvesti’, rekao je izvor.

Jedan od razloga pomirbe navodno leži u tome što je Brad iskreno progovorio o svom problemu s alkoholom nedavno u intervjuu za magazin GQ. Za glumicu je to bio znak da radi na sebi i da je predan tome da bude što bolji otac i muž. Angelina je već ranije rekla da bi razmislila o pomirenju s Bradom kada bi ‘pokazao da je fokusiran na podizanje obitelji’. Izvori tvrde je glumac već mjesecima trijezan kako bi je ponovno osvojio.

Svi vjeruju da će se slavni par pomiriti i nikome ne bi bilo čudno da sad zaustave proces razvoda. S druge strane, jedan je izvor rekao da se dobro slažu samo zbog dobrobiti djece.

Actors Brad Pitt and Angelina Jolie arrive at the 81st Academy Awards in Hollywood, California February 22, 2009.  REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo     TPX IMAGES OF THE DAY      - RTSOM3E
REUTERS
Angelina Jolie i Brad Pitt 2009.

Brad Pitt je u intervjuu za GQ rekao da sad pije samo sok od brusnice i mineralnu vodu. Priznao je da je imao problem s alkoholom i da se mora promijeniti nabolje kao roditelj. Priznao je i da se prijavio na liječenje te da se posvetio i drugim oblicima umjetnosti zbog psihičkog i mentalnog zdravlja. U lipnju na Glastonbury festivalu nije popio ni kap alkohola jer se još uvijek mora podvrgavati tjednim testovima krvi i urina. Ako se pokaže pozitivan na testu, mogao bi izgubiti djecu ili barem zakomplicirati taj odnos.

Angelina i Brad imaju šestero djece, Maddoxa (15), Paxa (13), Zaharu (12), Shiloh (11) i blizance Vivienne i Knoxa (9). Nakon što je podnijela zahtjev za razvodom Angelina je s djecom prvo iznajmila, a potom kupila kuću za 25 milijuna dolara u Los Felizu u Kaliforniji. Bili su zajedno 12 godina prije nego što su se odlučili razvesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:09