PREPIRKA OKO LJEPOTE

'IZBACI DORUČAK, ZA RUČAK SAMO SALATA, A DO KRAJA DANA SAMO VODA' Televizijski voditelj vitku misicu nazvao predebelom, ona mu savršeno spustila

 Instagram

Islanđanka Arna Ýr Jónsdóttir bivša je gimnastičarka koja se prošle godine okitila i titulom miss Islanda. No, neki misle da tu titulu ipak nije zaslužila jer je je prema njihovom mišljenju - predebela.

- Treba izbaciti doručak, za ručak samo salata, a do kraja dana preporučio bih samo vodu i tako do sljedećeg izbora - izjavio je to Nawat Itsaragrisil, voditelj na Thai TV i osnivač Miss Grand Internationala, jednog od pet vodećih izbora ljepote u svijetu, čiji se finale održava za četiri dana u Las Vegasu.

Ova 20-godišnja misica nije mu ostala dužna.

- Ako vlasnik natjecanja zbilja želi da izgubim na težini i ne sviđam mu se ovakva kakva jesam, onda ni ne zaslužuje da mu budem u Top 10. Da, moja su ramena malo šira nego kod drugih djevojaka, ali to je zato jer sam godinama bila član islandskog nacionalnog sportskog tima. I na to sam ponosna - objasnila je.

Dodala je da ove komentare nije uzela k srcu, ali da joj nije svejedno čuti ih jer daje sve od sebe da izgleda najbolje što može. Arna na Instagramu ima više od 20 tisuća sljedbenika, a nakon ovih komentara, odlučila je da ne želi biti dio ovog natjecanja.

- Nakon ovakvih komentara o mom izgledu, nemam se više namjeru truditi kad je ovo natjecanje u pitanju. Ovo je definitivno zadnji izbor ljepote u kojem ću sudjelovati - zaključila je ova misica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:57