ISPOVIJEST S LITICE

'IZGLEDAM UŽASNO!' Bivša zvijezda Prijatelja se slomila usred divljine

 youtube screenshot

Courteney Cox, bivša zvijezda Prijatelja, posljednjih nekoliko godina odlučno je izbjegavala pričati o svom izgledu i brojnim plastičnim operacijama. I kad su se svi showbizz novinari predali i prestali je propitkivati, Courteney je sve šokirala i ispovjedila se tamo gdje su se svi najmanje nadali - kod majstora za preživljavanje Beara Gryllsa!

Bear Grylls je pozvao Cox u svoju emisiju 'Running Wild With Bear Grylls' i vjerojatno mu nije bilo ni na kraj pameti da će se slavna glumica slomiti usred divljine i progovoriti o svom izgledu, ali i traumama iz prošlosti.

- Starenje nije najljepša stvar u životu... Ali pomirila sam se s tim i naučila neke lekcije - započela je svoju priči usred ničega.

- Pokušala sam odgoditi ili zaustaviti starenje, ali to je nemoguće. Trebala sam se ranije pomiriti s činjenicom da neću izgledati kao nekad...

Courteney kaže da ju je Hollywood uništio.

- Uvijek je postojao taj pritisak da zadržim svoj izgled. Čak ne zbog same slave, već zbog i sebe same. Mislim, ja sam žena u showbizzu... Nije to najlakša stvar na svijetu. Trudim se, pokušavam i onda si pogledam fotografiju i kažem: 'O Bože, izgledam užasno!'. Priznajem da sam radila neke stvari zbog kojih žalim, ali srećom to su stvari koje se same riješe i nestanu...

385848 08: Actress Courteney Cox stars as Monica Geller in NBC's comedy series
Getty Images

LONDON, ENGLAND - MAY 19:  Courteney Cox arrives for the Ivor Novello Awards at Grosvenor House, on May 19, 2016 in London, England.  (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)
Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:49