POKAJNIČKA AUTOBIOGRAFIJA

JEDAN OD NAJBOGATIJIH SPORTAŠA SVIJETA OTVORIO DUŠU 'Sebičnošću i preljubima supruzi sam nanio preveliku bol. I vlastiti otac bi me se sramio'

 Getty Images

Eldrick Tont Tiger Woods, američki profesionalni igrač golfa, čije se bogatstvo procjenjuje na 740 milijuna dolara (oko 5,1 milijarde kuna), prije osam godina našao se usred seks-skandala nakon što je prevario suprugu, švedsku manekenku Elin Nordegren.

Iz dana u dan povećavao se broj žena koje su tvrdile da su spavale s Tigerom, a jedan od najbolje plaćenih svjetskih sportaša, čiji je ugled već bio nepovratno ukaljan, dobrovoljno se prijavio u kliniku za odvikavanje od ovisnosti o seksu.

Woods je, poslije dugogodišnje šutnje, u autobiografiji 'The 1997 Masters: My Story' otvorio dušu i progovorio o propalom braku i djeci.

- Kajat ću se do kraja života zbog svega što sam napravio. Moje nepoštenje i sebičnost uništili su Elin i nanijeli joj preveliku bol - stoji u jednom dijelu knjige.

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods) on

Igrač golfa također piše kako je prvenstveno zbog djece, devetogodišnje kćeri Sam i osmogodišnjeg sina Charlieja, poslije svega ipak uspio izgraditi prijateljski odnos s bivšom suprugom. Par se službeno rastao 2010. godine.

This was an awesome Christmas, plaid pants and all. -TW

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods) on

Woods se u autobiografiji osvrnuo i na odnos s pokojnim ocem Earlom, bivšim oficirom američke vojske koji je ratovao u Vijetnamu, koji je preminuo tri godine prije sinova seks-skandala.

- Bio bi jako razočaran mojim razuzdanim načinom života i lošim privatnim odlukama - iskren je 41-godišnji sportaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:35