SINAN SAKIĆ

JEDAN OD NAJPOZNATIJIH FOLK PJEVAČA U REGIJI BORI SE ZA ŽIVOT Slomljena supruga objavila: 'U teškoj je životnoj opasnosti, molite za njegovo zdravlje'

 
 Screenshot / YouTube

Jedan od najpoznatijih turbofolk pjevača u regiji nekadašnje Jugoslavije Sinan Sakić (61) nalazi se u bolnici u Tuzli i u teškom je stanju, objavila je njegova supruga na Facebooku.

- Dragi moji, moram vas obavijestiti da je Sakić u teškoj životnoj opasnosti. Profesor Nermin Salkić i drugih 12 liječnika s UKC Tuzla brinu o njemu. Nadam se da ćete se moliti za njegovo zdravlje, napisala je supruga Sabina i izazvala lavinu komentara u kojima mu je gotovo 450 ljudi poželjelo što skoriji oporavak.

Prije nekog vremena ugrađena su mu dva stenta između žuči i jetre, a na odjel intenzivne njege prebačen je zbog jetrene encelopatije. Sabina Sakić je za Blic potvrdila da se još uvijek ne zna hoće li se oporaviti:

- Ugrožen mu je život i u bolnici je. S njim sam i zato ne mogu puno pričati. Ne bih htjela bilo što govoriti jer je još sve neizvjesno, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:48