KRATKO, KRAĆE, NAJKRAĆE

JEDNA OD NAJPOZNATIJIH SVJETSKIH MANEKENKI SVOJU DUGU KOSU ODREZALA SKROZ NA KRATKO Pogledajte kako sada izgleda! Obožavatelji: 'Ovo ti nije trebalo'

 Getty Images

Zbog prvoaprilske instagramske objave pomislili smo da je frizuru drastično promijenila Gigi Hadid, no to je ipak bila samo varka. Ipak, njezina kolegica Cara Delevingne za ozbiljno se odlučila na hrabar beauty potez.

I'm coming for you @lifeinayearmovie

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Na Instagramu je podijelila fotku nove frizure koju je upotpunila crnom trakom za kosu i naočalama, a objavila je i video s treninga na kojem je vidljivo koliko dobro joj stoji kratka kosa.

Thank you so much @martialsmarts.toronto for showing me how to protect myself @puma #doyou

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Mišljenja njezinih pratitelja su podijeljena. Dok jedni komentiraju kako je ovo 'Savršenstvo u jednoj fotografiji' i kako 'Ova žena može nositi svaku frizuru koju poželi', drugi ne misle tako -

- Jesi li se ovako ošišala zato što si lezbijka? - napisao je jedan korisnik, dok ju je drugi upitao zašto se uopće odlučila na ovaj 'loš' potez.

Ranije ovog mjeseca Cara je skratila kosu na bob dužinu, a to je očito bio postepen prijelaz do ćelavosti. Naime, za novu ulogu koju priprema, model i glumica navodno će morati potpuno obrijati glavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:28