ONA JE RAZLOG RASTAVE?

JEDNU OD NAJLJEPŠIH GLUMICA SVIJETA OSTAVIO ZBOG 18 GODINA MLAĐE KLINKE! Nastavlja se sezona burnih prekida u Hollywoodu

 Instagram

Nizu krahova brakova u Hollywoodu nastavio se i ovaj tjedan.

Naime, 12 godina dug brak odlučili su okončat i 42-godišnja glumica Kate Beckinsale i redatelj Len Wiseman. Iako se o problemima u njihovom braku pisalo i prošle godine, sada je to i službeno potvrđeno. kao razlog rastave strani mediji navode novu djevojku poznatog redatelja, a riječ je o čak 18 godina mlađoj glumici CJ Franco.

Len je proteklih dana viđen kako se upravo s njom zabavlja, a već tada nije nosio vjenčani prsten. CJ Franco pozirala je za časopise Maxim i GQ, a pojavila se i u nekoliko TV showova. Uz modeling, izdala je i svoju liniju odjeće pa zasad ima dva modna brenda. Kate i Len navodno su se i razišli već prije par mjeseci, samo što je vijest o tome tek sada izašla u javnost. Zbog pretrpanog poslovnog rasporeda i malo vremena koje su provodili zajedno prijatelji kažu da je njihov razvod jednostavno bio neizbježan. Navodno su se razišli u prijateljskim odnosima.

Kate i Len vjenčali su se 2004., godinu dana nakon što su se upoznali na snimanju filma 'Underworld' a glumica iz veze s glumcem Michaelom Sheenom ima kćer Lily.

LONDON - JUNE 20:  Director Len Wiseman and actress Kate Beckinsale attend the UK premiere of 'Die Hard 4.0' held at the Empire Leicester Square on June 20th, 2007 in London, England.  (Photo by MJ Kim/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:11