SVE SAMO NE MIRNO

JOHNNY DEPP SE OSVEĆUJE I ODBIJA PLATITI MILIJUNE BIVŠOJ ZA RAZVOD Amber Heard podnijela protutužbu i traži sudski nalog za isplatu 48 milijuna kuna

 Suzanne Plunkett / REUTERS

Čini se da će se Johnny Depp i njegova bivša Amber Heard još malo povlačiti po sudovima u pokušaju da se dogovore oko razvoda. Naime, glumac je odbio platiti 6,8 milijuna dolara (oko 48 milijuna kuna) koliko je nagodbom prvotno dogovoreno, ekskluzivno saznaje Daily Mail.

Kako pišu, prema dokumentima koje su dobili, Depp navodno odugovlači s isplatom jer je bijesan što ga je Heard javno optužila za nasilje u obitelji. Glumica je obećala cjelokupnu sumu donirati u humanitarne svrhe, dio svakako American Civil Liberties Unionu, udruženju koje se bori protiv nasilja nad ženama, a dio dječjoj bolnici u Los Angelesu.

Depp je već dva puta po 100.000 dolara donirao dvjema humanitarnim udrugama, no milijune još nije isplatio.

Stoga je Heard sa svojim odvjetničkim timom podigla protutužbu kojom želi ishodovati sudski nalog za isplatu. U dokumentima se navodi da Depp nije isplatio dogovorenu sumu u dogovoreno vrijeme, kao i da nije izdvojio vrijeme za dogovor oko nekretnina i pokretnina.

Depp u ovom slučaju smatra da je Heard prekršila uvjete nagodbe izašavši u javnost s optužbama za nasilje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:58