ČUJU SE SVAKODNEVNO

JOLIE VEĆ PRONAŠLA UTJEHU U STAROM PRIJATELJU? Za Brada tvrdila da je nasilnik, a onda ekspresno pobjegla kod - nasilnika!

 REUTERS

Usred turbulentnog razvoda od Brada Pitta s kojim je provela 12 godina, Angelina Jolie utjehu je navodno pronašla u starom prijatelju.

Kako piše The Sun, riječ je o Johnnyju Deppu koji je i sam prošao kroz poprilično burnu rastavu s manekenkom Amber Heard.

Jolie i Depp navodno su u kontaktu od 2010. godine kada su zajedno snimali film 'Turist', a kako navodi ovaj britanski tabloid, glumac joj je trenutačno velika podrška. Uz njegovu pomoć odabrala je i odvjetnicu koja će je zastupati u brakorazvodnoj parnici, Lauru Wasser, koja je zastupala i njega.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 16:  Actor Johnny Depp and actress Angelina Jolie attend
Getty Images / Getty Images

Njihovi prijatelji kažu kako su postali toliko bliski da im već predviđaju zajedničku budućnost.

- Angelina je Deppa obožavala i prije nego što su zajedno radili prije šest godina, a na setu su se odlično slagali. Tijekom razlaza s Amber, Angelina je redovito pričala s njim - tvrde izvori bliski holivudskim glumcima.

Amber Heard u proljeće ove godine zatražila je zabranu pristupa Deppu s kojim je braku bila od prošle godine jer ju je, kako je tvrdila, brutalno pretukao, a navodno je to činio više puta otkako su se vjenčali. Manekenka je tvrdila da joj je tijekom zadnjeg napada u lice bacio i mobitel nakon čega je Amber svojoj prijateljici poručila da nazove policiju jer više nije mogla trpjeti njegovo ponašanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:19