ZGODNA ŽENA NA NAŠOJ OBALI

JULIA ROBERTS U TAJNOSTI BORAVI U SPLITU? Sve je pod velom tajne, ali društvene mreže bruje da je viđena

 
 Regis Duvignau / REUTERS

Čini se da je Julia Roberts prava maherica kada je u pitanju skrivanje od očiju javnosti. Američka glumica, nakon što je u tajnosti boravila u Beogradu, zaintrigirala je obožavatelje u Splitu, piše Slobodna Dalmacija. Razlog posjetu regiji je snimanje filma njenoga supruga Dannyja Modera, a u njemu bi grad pod Marjanom trebao 'glumiti' popularnu Ibizu.

Netflixov film 'Ibiza' projekt je čija je realizacija započela posjetom Zrću, koje je također bilo u konkurenciji za potencijalnu lokaciju snimanja. Nakon odrađenoga dijela u Beogradu svi su očekivali da će se supružnici uputiti put sljedećeg odredišta, Splita, ali stvari se i nisu odvile po planovima.

Zadnjih dana šuškalo se da Moder boravi u hotelu Radisson u Splitu, a društvenim mrežama se jučer proširila i vijest da mu se konačno pridružila i supruga.

Kako doznaje Slobodna, večerala je u petak navečer u restranu Bokeria u centru grada, a mnogi su oduševljeni korisnici društvenih mreža svoj entuzijazam što jedna takva zvijezda sjedi do njih podijelili sa svojim pratiteljima. Ipak, zanimljivo je kako baš nitko nije objavio ni jednu fotografiju slavne glumice. Jedini 'dokaz' dvije su mutne fotografije uslikane u Domaldovoj ulici u petak navečer.

Navodno se Julia pridružila mužu u hotelu Radisson Blue, a osoblje hotela o njihovom boravku nije htjelo govoriti. Iz neslužbenih izvora doznaje se kako će mužu praviti društvo samo nekoliko dana, pa očekuju njen odlazak već u nedjelju.

Splićani su, po svom dobrom običaju, krenuli sa šuškanjima. Spominju kako su glumicu u subotu ujutro vidjeli na Rivi, ispred Svetoga Frane, a spominje se i kako je pila kavu u hotelskom kafiću na Trsteniku s pogledom na more.

Nekoliko prodavačica u centru grada se također kune kako je riječ baš o Juliji. U trgovine navodno nije ulazila, a gradom se prošetala, tvrde, u "običnoj" odjeći, u čizmama i s kapom na glavi, u pratnji supruga i djece.

U petak navečer na gotovo istoj lokaciji boravio je i popularni britanski glumac Rupert Alexander Lloyd Grint, koji je tumačio slavnog Rona Weasleyja u filmskom serijalu "Harry Potter". I on je, očito, bio izvrsno raspoložen te je pozirao s obožavateljima, a, prema riječima fanova, poslije je posjetio Bokeriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:03