SVIREPI ZLOČIN

KRVNICIMA PRIJETI 30 GODINA ZATVORA Policija otkrila jezive posljednje trenutke života pjevačice 'Lambade'

 FACEBOOK

Brazilska policija u četvrtak je u Rio de Janeiru uhitila trojicu muškaraca u dobi od 23, 21 i 18 godina osumnjičenih za brutalno ubojstvo pjevačice Loalwe Braz Vieire.

Načelnik policijske postaje koja je vodila istragu potvrdio je brazilskim medijima da su Wallace de Paula Vieira, Gabriel Ferreira dos Santos i Lucas Silva de Lima glazbenicu opljačkali i pretukli, a 30 godina zatvora je maksimalna kazna koju bi mogli dobiti za zločin koji je zgrozio svijet.

Nakon što su dobili dojavu o požaru u Saquaremi, policajci su u krugu od kilometra pronašli i izgoreni automobil u kojemu je bilo tijelo Loalwe Braz Vieire.

Istraga je pokazala kako je spomenuti trojac u srijedu navečer prvo provalio u glazbeničinu kuću u Saquaremi. Loalwa im je pokušala pružiti otpor, ali muškarci su je izudarali tupim predmetima i izboli nožem dok se nije onesvijestila.

Njezino tijelo tada su odnijeli u automobil, preparkirali ga dalje od kuće i zapalili.

'U blizini zgarišta pronašli smo drvene predmete kojom su razbojnici pretukli Vieiru i nož', rekli su brazilski inspektori, a piše Terra.

23-godišnji Wallace de Paula Vieira policiji se čak javio kao svjedok brutalnog zločina. Dok im je davao izjavu, navodno se toliko zbunio da bi na kraju sve priznao.

Kod 21-godišnjeg Gabriela Ferreire dos Santosa, koji je uhićen nedugo poslije, pronašli su Loalwin mobitel i bankovnu karticu.

Braz Vieira proslavila se hitom 'Lambada' 1989. godine.

U braku sa suprugom Francuzom dobila je dvoje djece, a prije smrti je, pišu brazilski mediji, bolovala od raka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:18