OTKRIVENE VRUĆE TAJNE

LISTA SEKS ŽELJA POZNATIH I SLAVNIH Saznajte tko bi s kim volio završiti u krevetu

 Getty

U vezama su, ili su bili, s nekim od najljepših žena i muškaraca među slavnim osobama, no kako to u većini slučajeva biva, tuđe je slađe pa tako i zvijezde imaju poneku neostvarenu želju.

Evo tko su njihove tajne simpatije.

Iako je bio u braku s Angelinom Jolie, ljutom suparnicom Jennifer Aniston, Billy Bob Thornton nimalo ne skriva da mu je Aniston godinama tiha patnja što je otkrio na dodjeli Zlatnih globusa u siječnju ove godine.

- Ona je moj cjeloživotni cilj. To je sve što ću reći - zaključio je Thornton.

Dok je nedavno intervjuirao Nicole Kidman, glumica je Jimmyju Fallonu iskreno priznala da je prije jedno 16 godina bila poprilično zaljubljena u njega. Slično priznanje imala je Anne Hathaway, ali tijekom gostovanja kod Jona Stewarta u Daily Showu 2008. godine.

Jim Carrey je simpatija Ariane Grande još od djetinjstva. Kad ga je upoznala u travnju 2014. godine, nije mogla sakriti suze.

Jake Gyllenhaal još je jedan obožavatelj Jennifer Aniston. Dvojac je zajedno glumio u 'Prijateljima' 2002. godine, a tijekom intervjua ove godine glumac je priznao da je tijekom snimanja jedva skrivao svoje osjećaje.

- Bio sam godinama zaljubljen u nju. Nije bilo lako raditi s njom - zaključio je.

U sočnom intervjuu za časopis W prošle godine, Meryl Streep progovorila je o svojoj ljubavi prema glumcu Willu Ferrellu.

- Obožavam ga u svakom filmu u kojem ga gledam - priznala je.

Iako je zadnjih godina u lezbijskim vezama, Kristen Stewart kaže da bi uvijek podlegla čarima Harrisona Forda.

Hellen Mirren nije bila sramežljiva kada je progovorila o privlačnosti koju osjeća kad je Vin Diesel u pitanju.

- Dogodilo se to kada sam ga slušala dok je održao govor na jednoj svečanosti. Bio je užasno pametan i smiješan pa sam se osjećala pomalo zaljubljeno u njega. Vin, volim te - rekla je glumica u showu Late Night With Seth Meyers.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:12