FATALNI KANAĐANIN

LJUBAVNI TROKUT O KOJEM SVI BRUJE Selenu Gomez snimili kako se ljubi s pjevačem The Weekndom, slavna manekenka podivljala zbog toga!

 REUTERS / REUTERS

Kanađanina The Weeknda i Amerikanku Selenu Gomez u utorak su snimili na romantičnoj večeri u restoranu u Santa Monici u Kaliforniji. Grlili su se i ljubili, a poslije su, pišu američki mediji, zajedno otišli u Seleninu vilu.

'Sjedili su više od tri sata u privatnom separeu daleko od očiju javnosti', piše US Weekly.

Vijest o novom ljubavnom paru na svjetskoj glazbenoj sceni očito se nimalo nije svidjela 20-godišnjoj Belli Hadid.

INSTAGRAM

Američka manekenka već jutro nakon što su zajedničke fotografije zaljubljenih golupčića preplavile internet odlučila se na radikalan potez - na Instagramu je prestala pratiti 24-godišnju Gomez, koju je donedavno smatrala jednom od najboljih prijateljica.

Bella ipak još nije blokirala 26-godišnjeg The Weeknda, s kojim je bila u vezi dvije godine. Prekinuli su lani u studenome, ali sreli su se na modnoj reviji brenda Victoria's Secret. Bella je ondje nosila njihove kreacije, a pjevač je bio glazbeni gost.

Singer Selena Gomez performs during We Day California in Inglewood, California, April 7, 2016. REUTERS/Danny Moloshok/File Photo
REUTERS / REUTERS

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30:  Bella Hadid walks the runway while The Weeknd performs during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Getty Images for Victoria's Secret

Gomez na Instagramu i dalje prati ljubomornu Bellu, ali još nije komentirala novu vezu s prijateljičinim bivšim dečkom.

Pjevačicu su, osim s Justinom Bieberom, svojedobno povezivali i s holivudskim glumcem Orlandom Bloomom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:58