ZBOG NJEGA JE STALNO U STRAHU

LJUBI PUTINOVOG NEPRIJATELJA? Zvijezda domaće serije u vezi je s jednim od najbogatijih Rusa

 Vojko Basic / CROPIX / CROPIX

Srpska glumica Katarina Radivojević u vezi je s bivšim ruskim milijarderom i velikim kritičarem Vladimira Putina, Mihailom Hodorkovskim, piše srpski Kurir.

Katarina i bivši šef nekada najveće ruske kompanije 'Yukos' vezu su započeli prije godinu dana nakon što su se upoznali u Los Angelesu.

- Upoznao ih je Mihailov odvjetnik. Ruski bogataš u Katarinu se zaljubio na prvi pogled. Poludjela je za njim i zbog njega zamrznula jajne stanice jer joj biološki sat otkucava. Zbog poslovnih obaveza ne viđaju se često - govori izvor za Kurir.

Katarina u Los Angeles često putuje samo zbog Mihaila.

- On je financira, plaća put u Ameriku, kao i boravak tamo. Njemu je zabranjen ulazak u Rusiju pa se viđaju samo u Los Angelesu i Berlinu. Katarina se jako zaljubila, ali je stalno u strahu zbog veze s njim pa stalno briše poruke i boji se da joj netko ne zamjeri zbog njihove veze. On nema obitelj ni djecu što je njoj jako važno - govori izvor i dodaje da Hodorkovski više nema novaca kao što je imao prije jer mu je većina toga oduzeta.

Katarina se domaćoj publici predstavila kao Lorena Hajduk u seriji 'Najbolje godine' koja se prikazivala na Novoj TV.

Prošlost Hodorkovskog

Hodorkovski je 2003. godine uhićen zbog gospodarskog kriminala i izbjegavanja plaćanja poreza, a on i danas tvrdi da je optužnica izmišljena kako bi ga se kaznilo za financiranje političke oporbe Putinu. U zatvoru je proveo deset godina i izašao krajem 2013. Navodno je tada sklopio dogovor s Putinom da će po puštanju na slobodu odmah napustiti Rusiju, da se neće petljati u politiku te da se neće pokušati dokopati naftnih polja koja je posjedovao u svoje doba u Yukosu. Prošle godine je optužen za ubojstvo Vladimira Petuhova, gradonačelnika sibirskog grada Neftejuganska 1998., pa je Hodorkovski od kraja prošle godine u bijegu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:38