DRAMATIČNA SITUACIJA

NAJBOGATIJA SRPKINJA HITNO OPERIRANA Drama na jahti vrijednoj 260 milijuna eura: Trudnoj supruzi ruskog milijardera naglo pozlilo

 Instagram

Na jahti ruskog milijardera Andreja Melničenka, vrijednoj 260 milijuna eura, proteklih se dana odvijala prava drama, piše španjolski portal La Voz de Galicia.

Naime, njegovoj je supruzi Sandri, koju nazivaju i srpskom Angelinom Jolie, pozlilo dok su obilazili španjolsku obalu pa je završila bolnici. Sandra je u ponedjeljak operirala slijepo crijevo u bolnici u gradu La Coruña, a trenutačno se oporavlja u jednom privatnom centru. Suprug je uz nju cijelo vrijeme.

Također, španjolski mediji pišu da je Sandra trudna tri mjeseca pa je cijela situacija ovaj bračni par još više zabrinula jer se operativni zahvat lako mogao zakomplicirati. Sandra i Andrej već imaju četverogodišnju kći Taru, a ruski mediji su jedno vrijeme pisali da bi Andrej jako volio imati i sina.

Par se vjenčao 2005. godine nakon dvije godine veze na vjenčanju vrijednom tri milijuna funti. Prema Forbesu vrijednost Aleksandra Melničenka procjenjuje se na 11,9 milijardi dolara.

Sandra je bivša manekenka koja je karijeru započela još kad je imala 15 godina, da bi dvije godine kasnije postala članica srpskog benda models. Govori engleski, španjolski, talijanski i ruski, a Aleksandra je upoznala na Azurnoj obali preko zajedničkih prijatelja.

Među njihovim prijateljima su Roman Abramovič, Beckhamovi, kao i Eva i Roberto Cavalli. Sandra je bliska i s našom pjevačicom Ninom Badrić koja ih često posjećuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:16